امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 13:11)دکتر میرزایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:08)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:07)دکتر میرزایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خودمم اشکان!
اینبار اومدم برا خدافظی دیگه نمیام...میدونم خوشحال میشید یا الان بهم فحش میدید ولی بازم میگم |:
از همه نیکی علی ... معذرت خواهی می کنم بخاطر بی احترامی هایی که کردم واقعا شرمندم
همتون رو دوس دارم واقعا از ته دل مثل خواهر برادرای من هستید
فقط یه 10 دقیقه هستم بعد میرم البته اگه اخراج نکنید
یه چیز  به دوستان هم بگم که هر کی با مهناز ازدواج کنه خوشبخت میشه چون واقعا دختر خوب مهربونیه و سکوت تو هم قبل از اینکه برم با اسم های زایه سر کار رفتی (حاج آقا جلال) یادته التماس میکردی که سایت رو فیلتر نکنم؟

یکی اینو اخراج کنه {لطفن} *-_-* !
گاو بی احساس
درست صحبت کنDodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
اشکان ._.

چ پسر خوبی ._.*

:|

مهنازو موافقم (:
 سپاس شده توسط Mason ، ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
اخراجش کنین >~< !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(09-08-2014، 13:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:09)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینجآ بوت >_< .. !

یه سئوال پاتریک :| ..

مآ قرار بود بریم پیش سندی که ازش کمک بگیریم نه این که یخ راست بیایم اینجاااااا :||| ..

عآره خو ولی مآ اسکلیم 4fvf
اُسکُل :> .. !

بآب افسنجی :rum:

پآتریک .. :rum:

بیآ بریم آغآز کآر پسرآ رو اسکل کنیم ! 1 ...2 ... 3 شــــــــروع (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 115
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ CrAzY HuMaN ~
نقل قول: سکوت تو هم قبل از اینکه برم با اسم های زایه سر کار رفتی (حاج آقا جلال) یادته التماس میکردی که سایت رو فیلتر نکنم؟

اشکان برادرم من خوبه اولین نفری بودم که میگفتم تو اشکان هستی :|

اسم منم آیسانِ .. بچه محرومش نکُنید پسر خوبی اصد ._. :|

من التماس کردم ؟ :|

-_________- من کِی التماس کردم ؟ -___________-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 115
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи►
يکي منو تحويل بگيره بابا دلم گرفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، بیتا خانومی*. ، [ niki ] ، ~ CrAzY HuMaN ~
مهنازی؟؟؟ ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
علی بیا با هم دنیا رو اسکل کنیم :v .. !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
آخی ... !

محروم شد ._.* !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(09-08-2014، 13:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:09)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عآره خو ولی مآ اسکلیم 4fvf
اُسکُل :> .. !

بآب افسنجی :rum:

پآتریک .. :rum:

بیآ بریم آغآز کآر پسرآ رو اسکل کنیم ! 1 ...2 ... 3 شــــــــروع (:
کُدوم پَسره رو ^_^* ؟ ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان