امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 12:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر ._.

ببخشید ولی سرم خیلی شلووووووغه >_<
واقعا کار سختی نخواستمUndecided
باش اشکال ندارع ودم بخش تصاویر دیدنیش رو کامل می کنم
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(09-08-2014، 12:45)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:43)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی گرم به کاربران عزیز..... خوبید؟ خوشید؟ سلامتید؟Big GrinBig GrinBig Grin

سلام عزیزمBig GrinBig GrinBig Grin
خوبی؟
خوشی؟
سلامتی؟
رو به رشدی؟Big Grin
اوا؟؟؟؟ تویی حانیه جون؟ بله من کاملا رو به رشدم....
یادم رفته بود...صبر کن الآن میخوام به لیست دوستام اضافه ت کنم .... اشکالی نداره؟
 سپاس شده توسط hanie directioner
(09-08-2014، 12:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود O_O لفـظـِ قلم

پآتریک .. :hiccp: !

بآب افسنجی :nea:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 104
(09-08-2014، 12:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:43)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان شمآ رو به چشم خواهر نگاه کنم یا برادر ؟ :hiccp:
برادر kaffe2

آها
خب پس ...

چطوری نفله خر ؟ :hiccp:

خوبم تو چطوری بوزینه احمق ؟ :^
به تو چه آخه نکبت
اسکل چفت

:hiccp:

به من همه چی ربط داره مفت خور بی لیاقت cof
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
دنیااا
پرند
مرضیه
سلام به سه تاییتون◕‿↼
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby
تعداد مطالب : 30
تعداد نویسندگان : 4
آخرین بروز رسانی : جمعه 17 مرداد 1393
بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 152
بازدید این ماه : 640
بازدید ماه قبل : 0
بازدید کل : 640
آخرین بازدید : شنبه 18 مرداد 1393 (13:25)
•••
:| ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
مَنَمــــــــــ× یِهــــــ~~~~> مَغـــز× دَر رَفــــــــتـــــــ»»»××

(:
سلام بیتا (: !
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*.
(09-08-2014، 12:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود O_O لفـظـِ قلم

پآتریک .. :hiccp: !

بآب افسنجی :nea:

مآ هَنو کآرمون و اَنجآم ندادیم آ ._.* ! ..
(09-08-2014، 12:49)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیااا
پرند
مرضیه
سلام به سه تاییتون◕‿↼

:hiccp: درود بر تو ای بآنوی پآک دآمن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نُسخه [467]
Wink اگه یه هفته آزاد بودی دوس داشتی باکی و کجا باشی؟
  گفتگو آزاد | نُسخه [466]
  گفتگو آزاد | نُسخه [465]
  گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴
  گفتگو آزاد | نسخه 463
  گفتگو آزاد | نسخه 462
  گفتگو آزاد | نُسخه [461]
  گفتگو آزاد | نُسخه [460]

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان