امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

امیر ._.

ببخشید ولی سرم خیلی شلووووووغه >_<
آگهی
درود O_O لفـظـِ قلم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 102
عه چرا دوبار ارسال شد.___.*!

کلا انجمن مشکل داره |||:

آره نیکی خوندم از بس سرعت نت افتضاحه نمیتونم ج بدم.____.*!!

ولی آره منم موافقم خیلی اونیه که تو گفتی |:

..!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط [ niki ]
(09-08-2014، 12:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس ها 1308
سپاس شده 13399 بار در 6294 ارسال

غزل خدایی خجالت نمیکشی !؟! \:

چِرآ بم گیر دآدین شُما ^_^ .. !

ینی کسی و ندیدین که سپاس بگیر سپآس ندع ؟ :| ..

چـهـ خجآلتی ؟ :> ..

گدآ \: ! *^-^*

خودتی ^•^ .. !

:| .. [ هر جور میخآی فکر کُن (; ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، [ niki ]
(09-08-2014، 12:43)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من حرف بزنین cof

من الان شمآ رو به چشم خواهر نگاه کنم یا برادر ؟ :hiccp:
برادر kaffe2

آها
خب پس ...

چطوری نفله خر ؟ :hiccp:

خوبم تو چطوری بوزینه احمق ؟ :^
 سپاس شده توسط hanie directioner ، Jack Daniel'ѕ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(09-08-2014، 12:43)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی گرم به کاربران عزیز..... خوبید؟ خوشید؟ سلامتید؟Big GrinBig GrinBig Grin

سلام عزیزمBig GrinBig GrinBig Grin
خوبی؟
خوشی؟
سلامتی؟
رو به رشدی؟Big Grin

سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(09-08-2014، 12:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی نی نی :>

بیخیال شین باوا .-. !

بیسبار گفتم منو اینجوری صدا نزنین >~< !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mason
(09-08-2014، 12:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از Gang$ta با موضوع نمی خوای سوالتو بپرسی ؟

:> .. !

مخ داداش منو نزنی >_<

اگه اون خواست بزنه
بزن تو دهنش Angel
 سپاس شده توسط hanie directioner
(09-08-2014، 12:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 12:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من حرف بزنین cof
ندا نفرست زباله دان تک عکسارو اسپماشو رد تایید کن ادغام کن Angel

موضوعارو چطوری منتقل میکنی ک میترکن؟از صب 6تا ترکیده درست کردم

ادغام کجا ؟ :|

چی میگی ؟ ای خدا
برات میگم
ادغام تو تاپیک تک عکسها
Channel
 سپاس شده توسط Mason
سلام همگی
وااایی عاشق امضام شدم.خیلی جیگره♥‿♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان