امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 11:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات شم عروسی نمیکنمcry girlcry girlgrou

ـ_ـ* .. !

خاستگارت کیه ؟ ..
با اجازتون داداش بنده اميرحسينه |:

از خداتون باشه اميرحسين دومادتون بشه

داداشم يه پارچه اقاس @__@
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mïņ̃†êR ، ×ThundeRBolT× ، NeginNg
آگهی
(09-08-2014، 11:17)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:14)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:10)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:04)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجوری که تو گریه میکنی انگار من رفتم زن گرفتم دوتا بچه هم دارم .-.
خیانتکار برو دیگه نگام نکن عاشقونه صدام نکنcry girlvahidrk

(09-08-2014، 11:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl من این عروسی رو بهم میزنم ..

من نمیزارم مامانم ازدواج کنه .. cry girlcry girlcry girl

مامان خیلی بدی .. امشب از این خونه میرمممممممممممممممممممممممممم cry girlcry girlcry girl
|:

من رفتم از پرورشگاه یه بچه بگیرم
زنم نمیگیرم.
ننمم بیاد خونه یه صحبت جانانه داریم.
 T_T
غلط کردی
باید زن بگیری زوریه
ها؟ |:
همون که گفتم
حرف رو حرف ابجیت نزن
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 82
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mïņ̃†êR ، ×ThundeRBolT× ، NeginNg
(09-08-2014، 11:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هیشکی هیشکی cry girl

امیر حُسین ؟ ._.

هیهیهیهی cry girlcry girlcry girlcry girl !

ن ن شهرامBig Grin:cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، Shadow of Death ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، NeginNg
(09-08-2014، 11:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

شهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرام بیا منو بگیر مگه تو پروفت ننوشتی عاشقمیcry girl

وای نه ! این دختره باز Confused

تو خودت نوشتی انقد نچسب به من >_<
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، NeginNg ، Mïņ̃†êR
(09-08-2014، 11:17)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بروبچ :|

مهدی میبینم تیپ زدی ._.
نکنه بعد نماز عید فطر زهرتو ریختی ناقلا؟؟؟Shy
 سپاس شده توسط NeginNg ، mahdi0191
(09-08-2014، 11:19)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 82 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]امیرحسین@
[/b]

این همون لـآمیـای خودمون نیست ؟ Big GrinAngel
ایمان به پری حرف نزن
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، NeginNg ، !~IмДи~!
من دیگه حرفی ندارم ._. شیوا خواستی ازدواج کن .. خواستی نکن .. ولی من امشب از این خونه میرممم cry girl

امیر حُسین یا شهرام :| [ ب خدا گردنتو مینزم اگه با شهرام ازدواج کنی -_- :| ] .. مُراقب .. مامان شیوای من باش .. S: cry girl .. !

خدافس گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 82 .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 82
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، NeginNg ، Mïņ̃†êR ، ×ThundeRBolT×
(09-08-2014، 11:18)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر به ایمان یه چی بوگو به ابجیت میگه ساندویچDodgy

سـاندویچ فـروش .

مرد بـاشو از خودت دفـاع کـن . Angel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، NeginNg ، ×ThundeRBolT×
(09-08-2014، 11:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ـ_ـ* .. !

خاستگارت کیه ؟ ..
با اجازتون داداش بنده اميرحسينه |:

از خداتون باشه اميرحسين دومادتون بشه

داداشم يه پارچه اقاس @__@
همین شماهایید نمیزارید عیباشو ببینیم طرف خیانتکارهcry girl
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، NeginNg ، ×ThundeRBolT×
(09-08-2014، 11:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

شهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرام بیا منو بگیر مگه تو پروفت ننوشتی عاشقمیcry girl

وای نه ! این دختره باز Confused

تو خودت نوشتی انقد نچسب به من >_<

یه سوال پیش میاد شهرام کیم دی ؟؟؟Shy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان