امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 10:41)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:40)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:35)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:32)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:26)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ک خداروشکر من هيچکسو نميشناسم

اشکال نداره آشنا میشیم
تو حالا ی bio  از خودت بده
نگين هستم
15 سالمه
رشته تجربي
دوم دبيرستان
تهران
رنگ مورده علاقه مشکي
ديگه چي بگم ؟؟؟؟

چن تا بچه دوس داری ؟؟ TongueBig Grin
چييييييييييييييييييييي ؟؟؟0.0

دآره مقـدمــات برنـامه های آیندشو با تو ردیفــ میکنه .

.تو یه کـلآم "" مخـزنی"" Angel

(09-08-2014، 10:42)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:39)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

20 صفحـ, تو " عکس از خودتان و.." دنبـال پستم گشتم ولی پیدا نکردم . ! . عکسم نیست !!

ولی من صهحه هایی که عکس گذاشتم رو حفظم...
اولیش صفه ی 17 بید   -_-

منم حفظم یکیش 34 . هفته ی قبل یه عکسم تو کامپیوتر داییم بود پیداش کردم. از همونجا گذاشتم . الان یادم نیس . -_
 سپاس شده توسط NeginNg
آگهی
(09-08-2014، 10:45)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:38)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:36)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام ((((((:
سلام امیر
اون لینکی که برام فرستادی چی بود باز نمیشه
تولد ملیکا تو آخرین ارسالی ها هست
(09-08-2014، 10:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:36)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام ((((((:

یوهوووووووووووووووووووو
شیواااااااااااااااا ^_^
خوبی بانو؟
ملیکا دیگه کدوم خریه؟
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 73
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط NeginNg ، ×ThundeRBolT×
(09-08-2014، 10:45)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:41)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:40)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:35)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:32)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکال نداره آشنا میشیم
نگين هستم
15 سالمه
رشته تجربي
دوم دبيرستان
تهران
رنگ مورده علاقه مشکي
ديگه چي بگم ؟؟؟؟

هیچی مثل تو خواستگاری ها بیو دادی ._.

اگه میگفتی تو زندگی برا من صداقت از همه چی مهم تره بیوت قشنگ تر میشدAngel
خب صداقتم واسم مهمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

سپاس شده توسط Shadow of Death ، آرامش ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(09-08-2014، 10:45)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکال نداره آشنا میشیم
نگين هستم
15 سالمه
رشته تجربي
دوم دبيرستان
تهران
رنگ مورده علاقه مشکي
ديگه چي بگم ؟؟؟؟

دآره مقـدمــات برنـامه های آیندشو با تو ردیفــ میکنه .

.تو یه کـلآم "" مخـزنی"" Angel

(09-08-2014، 10:42)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:39)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

20 صفحـ, تو " عکس از خودتان و.." دنبـال پستم گشتم ولی پیدا نکردم . ! . عکسم نیست !!

ولی من صهحه هایی که عکس گذاشتم رو حفظم...
اولیش صفه ی 17 بید   -_-

منم حفظم یکیش 34 . هفته ی قبل یه عکسم تو کامپیوتر داییم بود پیداش کردم. از همونجا گذاشتم . الان یادم نیس . -_

امضای باحالی داری
 سپاس شده توسط NeginNg ، !~IмДи~!
با تشکر از این همه تحویل گرفتن \: !

خدافظ .-. !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، NeginNg ، Navisa.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2302643#pid2302643

هر کی لایک بلده باسه ما هم لایک کنه صواب داره Angel
 سپاس شده توسط girl of chaos
(09-08-2014، 10:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:41)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مخ مامانمو کارگرفتم بریم خواستگاری.
تا 5 شنبه داشتم کار میگرفتم.
که جمعه یه اتفاق مهم افتاد (:

من اینجا حضور دارمDodgy
هنو قبول نکرده میخوایی زنگ بزنم بگم تو میمونی ازت خوشم نیومد.
آخرشم جوون مرگ میشم |:
 سپاس شده توسط NeginNg ، Shadow of Death
(09-08-2014، 10:44)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:41)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مخ مامانمو کارگرفتم بریم خواستگاری.
تا 5 شنبه داشتم کار میگرفتم.
که چهارشنبه یه اتفاق مهم افتاد (:
جییییییییییییییییییییییغ
امیر داری عروسی میکنی؟
دخی جنوبی؟
عروسیت دعوت نکنی کلتو میکنما
فك كنم داره ميره خواستگاري شيواAngel
 سپاس شده توسط NeginNg ، Shadow of Death ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، ×ThundeRBolT×
وای این منو دیوونه کرده هی پ.خ میده شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از sherlook با موضوع ی
 سپاس شده توسط NeginNg
(09-08-2014، 10:44)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 10:42)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2206176#pid2206176

آقـا این عکسم اینجـآ چیکـآر میکرد . من دنبـال یه عکس دیگه بودم اینو پیدا کردم . یا خوده خدا . Big Grin

لایکیدم عکستو

لـایکــ داری .
 سپاس شده توسط NeginNg

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان