امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

حانیه نه خیلیم خوبه

محدثه خانوم دیدم

من میرم بکپم گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 46
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 46
 سپاس شده توسط F A R D I N
آگهی
این عروان هم که اینجاس|:نیس-__-خدافظ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:59)محدثه74 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از پروفایلم دیدن فرمایید

من حال ندارم در لپتاب رو ببندم برم بخوابم .___.

چه توقعاتی داری هاUndecided
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
خدافس همگی
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(09-08-2014، 2:02)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حانیه نه خیلیم خوبه

محدثه خانوم دیدم

کپ بخیر Big Grin
باشه نبینید فقط خواستم بگم دوستان حلال کنید دارم از سایت میرم

(09-08-2014، 2:03)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس همگی

شارژ گرفتی؟Big Grin
آخ جوووووووووووووووووووووووووووووون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2014، 2:04)محدثه74 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه نبینید فقط خواستم بگم دوستان حلال کنید دارم از سایت میرم

خب حلال کردیم 
داری میری قربون دستت اون درم ببندTongue
 سپاس شده توسط hanie directioner
(09-08-2014، 2:02)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حانیه نه خیلیم خوبه

محدثه خانوم دیدم

خدافظ عزیزمBig Grin

(09-08-2014، 2:00)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:55)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:53)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باند ترکیده،قرر نمیدم فعلن|:نه این فردین خودشه
چطوری بهت بگم من اون فردینی که تو میگی نیستم:angry2:

هسی|:
نباش اصن|:
به من چه|:

آفرین که شکستو قبول کردیBig Grin

هر وخ گفتیم ع*،تو بپر وسط بگو من!
به تو چه ربطی داش اصن؟
شکس واس چی؟فک کردم اشناس،اسکل نیسم که سرش بحث کنم!
بکش کنار،حوصلتو ندارم اصن...

(09-08-2014، 2:00)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:55)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:53)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هسی|:
نباش اصن|:
به من چه|:
ببخشید اگه ناراحتت کردم ولی من اون فردین نیستم

ناراحت واس چی؟بیخی فک میکردم اون باشی...

(09-08-2014، 2:00)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هسی|:
نباش اصن|:
به من چه|:
ببخشید اگه ناراحتت کردم ولی من اون فردین نیستم

ناراحت واس چی؟بیخی فک میکردم اون باشی...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان