امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 1:12)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:09)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:07)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

eeeeeee hamed injas wooooooow bavaram nemishe

سلام خوش اومدی چی باورت نمیشه؟گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

(09-08-2014، 1:08)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:02)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:00)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بخوابم ..bathtime

خیلی روز سختو شلوغی بود ..ute

امیدوارم برادر حامد واسه بدرود نام کاربریمو نگه ..2mo5

ارسالیت مشکل داره ویرایشش کن تا مدیرا گیر ندادن

بدرود

نویسندگی به این سادگیا که نیست
و منم اصلا علاقه ای به نویسندگی و مدیریت و اینا ندارمfishing

موفق  باشی داداش
ممنون سلامت باشی
راستی تو با داش احسان باجناقی؟:ag54:

اره داداشBig GrinBig Grin
ke tapik nemizani Big Grin
باورش برای منم سختهگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39
 سپاس شده توسط F A R D I N
آگهی
(09-08-2014، 1:12)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:08)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:07)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:00)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیرتی؟ چیز محالی رو گفتی دخترم ولی خدایی خیلی بد بودد گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39
بی غیرت-__-من ابجیتما-__-من عاشق رژ سیام!خیلی دوس دارم!
موهاتو بکن تورو سریت گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

الان با تاپو شلوارک،روسریم کجا بود؟
نمیدونم این چ لذتی داره همه دخترا تاپ شلوارک میپوشنگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

لابد رنگشم سیاهه نه؟گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

سفید صورتی،لباس خوابه خو،همه دخدرا لباس خواب میپوشن|:
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:12)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:08)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:07)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:00)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیرتی؟ چیز محالی رو گفتی دخترم ولی خدایی خیلی بد بودد گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

نمیدونم این چ لذتی داره همه دخترا تاپ شلوارک میپوشنگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

آدم با تاپ شلوارک احساسه آزادی میکنهBig Grin
منم الان تاپ شلوارک دارم
بنفش و سفیدهBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ✘PETER✘

غیرتی؟ چیز محالی رو گفتی دخترم ولی خدایی  خیلی بد بودد گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

همون لذتی رو داره که ما با شورت و رکابی داریم : )گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

فک کنم اسلام یادش رفته این لذت رو هم حروم کنهAngel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ✘PETER✘
noch noch ta man gom sham

khodafez
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ✘PETER✘ ، hanie directioner
(09-08-2014، 1:09)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:07)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:08)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:02)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:00)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بخوابم ..bathtime

بدرود

(09-08-2014، 1:00)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتی داداش گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

نویسنده نمیشی؟

موفق  باشی داداش
ممنون سلامت باشی

مبارکه:hje:
حالا عروس ها کیا هستن؟
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:11)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:08)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:06)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن رفتمــ -_-

حــالمـ ازتون به همـ میخــوره |:

خدافظـ

ما بیشتر گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

خدافس

خوب جوابشو دادی عزیزمBig Grin
چسبید تو دیوارBig Grin

میخوای شبیه برچسب شی؟خوشگل میشیا!دیگه نبینم پشت سر پپر زر بزنی...
منم کمکش میکنمDodgy
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:14)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد دیگه که ستاره نخواستن ازت؟؟؟

زیر بار نری ها : )

نه گفتن هر وقت هفت ستاره شدی زن بهت میدم یکی از دخترای همین فلشخوره چشمو گرفته لامصب همشم باهاش بحث میکنمگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Shadow of Death
(09-08-2014، 1:17)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:14)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد دیگه که ستاره نخواستن ازت؟؟؟

زیر بار نری ها : )

نه گفتن هر وقت هفت ستاره شدی زن بهت میدم یکی از دخترای همین فلشخوره چشمو گرفته لامصب همشم باهاش بحث میکنمگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 39

بزمچه،تورو چه به زن گرفتن؟برو درساتو بخون بینم>.<
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:16)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بخوابم ..bathtime

بدرود

موفق  باشی داداش
ممنون سلامت باشی

مبارکه:hje:
حالا عروس ها کیا هستن؟

مهم اینه که من و حامد باجناقیم عروس ها که مهم نیستن Shy
 سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان