امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(08-08-2014، 9:42)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم بم میاد؟

به امضات خیلی میاد{:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 242

سپاس شده توسط t★r G!RL$
آگهی
(08-08-2014، 9:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:35)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

آوآتآر و امضآت شبیه هَمهـ :| .. 497

ست کردم :>

بَلهـ :| .. !
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-08-2014، 9:44)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:37)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:36)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:35)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:32)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِمم .. !

رفتی سآیت خآرجی ؟ ..

همون لینکی کهـ بم دادی ؟ ..

چطوری سیو کردی ؟ ..

وآسه منگُذینه سیو کَردَن نمیاد .. !

پنهآنی ؟ ..

منم خوبم :| ..

هم اون هم چن تا سایت
فیلترن
فیلترشکنو چجوری روشن میشه کرد؟

الان باید برات عَکس بگیرم ؟ :| ..

اره
عکس بگیر بگو چجوری روشن و چجوری خاموشش کنم

بزن رو فیلـتـ* شِکَنت .. !
کهـ یه صفحه این طوری میآد .. !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mha66.parsspace.net/uploads/140748011547181.png
بعدش میبینی اینطوری میشه .. !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mha66.parsspace.net/uploads/140748023056071.png
این ینی فیلتر شکنت آمآدس .. !
._.
من چن دقه دیگه میام
واست پ.خ میکنم

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-08-2014، 9:44)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:42)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم بم میاد؟

به امضات خیلی میاد{:

مخصوصا اون سیبیلا ^_^ .. !

یگی دُخترم اون عکس امضآت و بیار وسط .. !
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
غزل رمزمو پ.خ کنم امضامو می عوضی؟ فسیل شد از ماه رمضون امضام اینع.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
من سلامـ کردمـcry girlcry girl
(08-08-2014، 9:45)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:44)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:37)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:36)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:35)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم اون هم چن تا سایت
فیلترن
فیلترشکنو چجوری روشن میشه کرد؟

الان باید برات عَکس بگیرم ؟ :| ..

اره
عکس بگیر بگو چجوری روشن و چجوری خاموشش کنم

بزن رو فیلـتـ* شِکَنت .. !
کهـ یه صفحه این طوری میآد .. !
http://mha66.parsspace.net/uploads/140748011547181.png
بعدش میبینی اینطوری میشه .. !
http://mha66.parsspace.net/uploads/140748023056071.png
این ینی فیلتر شکنت آمآدس .. !
._.
من چن دقه دیگه میام
واست پ.خ میکنم

ببین بعد که تونستی سیو کُنی به منم بوگو ._.* !

برای مـن گُزینه سیو نیس >_<* !

مَن وآسه گآلری میخآم ._.* !
امممم آواتار سیبیلو و امضای سیبیلو.
ست آواتار و امضا یا امضای جدید؟
مسله این است
(08-08-2014، 9:46)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| گُلَم این دُرُست نیس >_^ .. !

مَگهـ ایـن اِمضآرو خودِت نَذآشتی ؟ :| ..

(08-08-2014، 9:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچین دوست دآرم یه سیلی بزنم بت :| .. Shy !

(08-08-2014، 9:48)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امممم آواتار سیبیلو و امضای سیبیلو.
ست آواتار و امضا یا امضای جدید؟
مسله این است
:| .. امضای جدید .. !

امآ سیبیل دآر .. ! :| :hiccp:
(08-08-2014، 9:48)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 9:46)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| گُلَم این دُرُست نیس >_^ .. !

مَگهـ ایـن اِمضآرو خودِت نَذآشتی ؟ :| ..

(08-08-2014، 9:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچین دوست دآرم یه سیلی بزنم بت :| .. Shy !

نه من نزاشتم 0___0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان