امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(08-08-2014، 1:55)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:50)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد به حرف حانیه گیر دادین باوو حالا مگه چی گف

حرف خوبی زد:4chs:

خخخخخخخ نه آبجی اینطوره بهتره
حال میده چند نفر به خاطره تو بحث کننBig Grin

جلب توجه رو دوس داری؟Big GrinBig Grin

آره
اتفاقا سره همین موضوعه جلبه توجه این عکسو گذاشتم برای امضام
........................................................
به خاطرش 40 تا اخطار گرفتمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 193

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘PETER✘
آگهی
ا - آلمانیا اصن نژاد پرسـت نیستن /: و هیتلـر رو قبول ندارن

2- قبل از اینکه مدرک درس حسابی [ فوق دیپلم به بالا] |: نگرفتی نرو آلمان کلی عقب میمونی پسرخالم 23 سالگی تازه دیپلم آلمانی گرفت

3- کلا پرِ ترکـیه ایـه اونجا ، اصن محیط خوبی واسِ ایرانیـآ نیسـت -_-
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘PETER✘
حامد-->جلب توجه !
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، | NEON DEMON |
(08-08-2014، 1:59)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد خان ازتو بعیده باور این جفتگیات.....o_O

میگم گفتن ((:

میفهمی اینو؟
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(08-08-2014، 1:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:51)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه من میگـه |:

مطمئنمـ

باید ازش بپرسمـــ :|

بگو کی :| آیدین؟ /:
3سال ديگه
آیدین بامن بود!!!!
منظورت از کی, چ کسی بود!!!!فک کرد چیزی ک تو پ.خ بش گفتم مربوط ب تویه!!!
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα ، | NEON DEMON |
همینو میخواسم بگم فرشـته /:
(08-08-2014، 2:00)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:55)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:50)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد به حرف حانیه گیر دادین باوو حالا مگه چی گف

حرف خوبی زد:4chs:

خخخخخخخ نه آبجی اینطوره بهتره
حال میده چند نفر به خاطره تو بحث کننBig Grin

جلب توجه رو دوس داری؟Big GrinBig Grin

آره
اتفاقا سره همین موضوعه جلبه توجه این عکسو گذاشتم برای امضام
http://upir.ir/934/avatar-128936_cbf52.jpg
به خاطرش 40 تا اخطار گرفتمBig Grin

0__0مطمئنی دختری؟
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، | NEON DEMON |
(08-08-2014، 1:56)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگووووووووووووو پری....
الان آیدین بال درمیاره!!!!

آخه آیدین وآهنگ ک یکسره  باید دعوابگیرن...من باآیدین بحث ومزاکره زیاد کردم!!!بدرد دخترم نمیخوره....
ايدين و اهنگ؟ :|
سرم تو كاره خودمه :| از اون پسرايي نيستم كه دنباله مخ زدن باشم :| هرچند قبلا زياد بودم :| شاهد عيني هم دارم :|
 سپاس شده توسط hanie directioner ، ✘PETER✘ ، | NEON DEMON |
(08-08-2014، 2:00){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:54)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:46)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 1:43){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تو هم همون چيزايي رو گفته كه به من گفته ؟:|

آقا من از دستش قاطی کردم غلط کردم گفتم ادام به هانیه حمله کن
هانیه هم گفت ادام خوبه *** ک*لف*ت*ه
به منم همچين چيزايي رو گفت :| من شبش كابوس ديدم :|||||||

گه نخور تو خودت داشی بیشتر از من اشتیاق نشون میدادی
کم مونده بود پاشی بیای خونمونBig GrinUndecidedBig Grin
اره فقط ادرس ندادي ((:

ببین ما خونمون به خونتون نزدیکهBig Grin
ما سروش (جلال ال احمد) میشینیمBig Grin

حانیه ویرایشش کـن -_-
 سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان