امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

تارا و سروش دارین میپیچونین :|

من میگم قایمکی دوستن ولی نمیگن -___-*

خیلی بیشعورید دوتاتون *-___-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، T A R A ، S R U H
آگهی
سلام ..
 سپاس شده توسط S R U H ، T A R A ، ✘PETER✘ ، # αпGεʟ ، hanie directioner
(08-08-2014، 0:50)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:46)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خر شآنسم من !! :||
برو نزر کن شاید یه فرجی شد و خدا زد تو سرش اومد گ.آ (: :|

(08-08-2014، 0:46){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله اكبر :|
مثه اين كه ميخوايد اتفاقاتي كه توي استخر هم ميوفته رو براي عموم مردم شرح بدين اره؟ :|
ما با پسرا هم میرفتیم تازه =))))

.
.

البته تاا دم در مارو میزاشتن مارو بعدش خودشون بر میگشتن =)))))))))))) :|
پ ن پ.انتطار داشتي كه بيان تو؟ ((:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ✘PETER✘
راستی سلام همگیBig GrinBig Grin
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 173
 سپاس شده توسط T A R A ، ✘PETER✘
(08-08-2014، 0:54)jade2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس کسی منو ادم حساب نمیکنه.Sad Dodgyخدابظ همگی.
من كه داشتم باهت حرف ميزدم ولي تو ج ندادي :|
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(08-08-2014، 0:56)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــه اصلا !

تارا منو تو باهم دوستیم !؟!؟
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، Dead Silence ، ✘PETER✘
اهای یه ادم وجود نداره؟؟؟؟
✖اونــــــــــونو یــــــــــارۺ منــــــــــو یـــــــــادش✖

⇦هـــــhehـــــه⇨

✔نــــــــــہ عـــــمـــــو ✔

★اونــــــــــو یــــــــــارش منــــــــــو رفــــــــــیقـــــہ★ 

✍فــــــــــابـــــش↻

Alireza...Sama
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، hanie directioner
نقل قول:
پ ن پ.انتطار داشتي كه بيان تو؟ ((:

مگه اینجا لسانجلسه برادره من ؟ :|

جمع کن خودتو ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، ✘PETER✘
(08-08-2014، 0:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:53)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:47)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خوبی ؟!؟! ._.

شیراز خوش گذشت !؟!؟ (:

مرسی تو خوبی؟

عـآره خوب بود ! ._.
آخیی .________.

چه زوج خوبی میشن این دوتا .___.
.__.*

(08-08-2014، 0:49)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خوبی ؟!؟! ._.

شیراز خوش گذشت !؟!؟ (:

مرسی تو خوبی؟

عـآره خوب بود ! ._.

عالی (:

چرا بد باشم !؟!؟

خوبه !

همینجوری ! (:

خیلی حالم خوبه تارا (:

هر چی که میخواستم رو دارم

و بهش رسیدم !
هیمم.. خدا بیشترش کنه ! ._. :|

(08-08-2014، 0:56)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت نگو ! :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، S R U H ، ∆ MeRzaD ∆ ، ✘PETER✘
(08-08-2014، 0:55){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:52)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:46){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:42)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:37)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ من اینجا با 6 تومن میرم استخر سونا و جکوزی و باشگاه و ماساژ و آب درمانی هم دارهBig Grin
گلم ما بالاییم :|

بایدم گرون باشه :|

امروز رفتم عینکم گرفتم تازه *^_^

24 تومن /:

24+20 = ؟ 

:|

تو ی ماه آدم برشکسته میشه بغرعان :| ._.

ولی استخر حال میده ._. 

جکوزی خیلی داغه /:

پیرزنه قشنگ میرفت وسط جکوزی /:

من پامو کردم توش ، سوخت پام :||||
الله اكبر :|
مثه اين كه ميخوايد اتفاقاتي كه توي استخر هم ميوفته رو براي عموم مردم شرح بدين اره؟ :|

خخخخخخخخخخخخ نمیدونی چه اتفاقایی برای مایو های پیرزنا میوفته25r30
مافقط اونجا میخندیم
تازه وقتی میخوان لباس بپوشن نه از حوله استفاده میکنن نه از رختکنBig Grin
((:
يك بار رفته بودم استخر تو يكي از روستاهاي گرگان. مرداش همينطوري بدون شرت ميومدن استخر :| خب برادره من شما اينجوري راحتي ولي دهنه ما سرويس ميشه :|

آیدین25r30

سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 93 مهمان