امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

استخر تمیزو خوب ب منطقه هم یه جورایی ربط پیدا میکنه و مسلم هستش ک پولش به منطقه هم ربط داره..
در ضمن من با شما ندادم و با هانیه بودم
منم منظورم فقط ادرسی ک شما دادی نیس یه منطقه نام میبرم||:

*-_-
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 171
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، hanie directioner
آگهی
(08-08-2014، 0:46)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خر شآنسم من !! :||
برو نزر کن شاید یه فرجی شد و خدا زد تو سرش اومد گ.آ (: :|

(08-08-2014، 0:46){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله اكبر :|
مثه اين كه ميخوايد اتفاقاتي كه توي استخر هم ميوفته رو براي عموم مردم شرح بدين اره؟ :|
ما با پسرا هم میرفتیم تازه =))))

.
.

البته تاا دم در مارو میزاشتن مارو بعدش خودشون بر میگشتن =)))))))))))) :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Y.a.S.a.M.i.N ، T A R A ، hanie directioner
(08-08-2014، 0:47)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خوبی ؟!؟! ._.

شیراز خوش گذشت !؟!؟ (:

مرسی تو خوبی؟

عـآره خوب بود ! ._.
آخیی .________.

چه زوج خوبی میشن این دوتا .___.

تارا

|||||||||||:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ըoφsիīkα ، Dead Silence ، T A R A
(08-08-2014، 0:49)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله اکبر -_____-
مآ رفتیم شب عآلی متعآلی*.____.

شب خوش
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Y.a.S.a.M.i.N ، an idiot
(08-08-2014، 0:46)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حانیه خوبی؟؟ |:

درس نوشـتم /:

آه
چه عجب یکی اسمه منو درست نوشتBig Grin
مرسی عزیزم من خوبم تو خوبی؟

فکـ کردمـ اونجــوریــه (=

خوبمـ ^ـ^

چ خبر؟
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(08-08-2014، 0:49)jade2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی خوبن؟

مرسی
(08-08-2014، 0:46){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:42)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:37)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ من اینجا با 6 تومن میرم استخر سونا و جکوزی و باشگاه و ماساژ و آب درمانی هم دارهBig Grin
گلم ما بالاییم :|

بایدم گرون باشه :|

امروز رفتم عینکم گرفتم تازه *^_^

24 تومن /:

24+20 = ؟ 

:|

تو ی ماه آدم برشکسته میشه بغرعان :| ._.

ولی استخر حال میده ._. 

جکوزی خیلی داغه /:

پیرزنه قشنگ میرفت وسط جکوزی /:

من پامو کردم توش ، سوخت پام :||||
مثه اين كه ميخوايد اتفاقاتي كه توي استخر هم ميوفته رو براي عموم مردم شرح بدين اره؟ :|

خخخخخخخخخخخخ نمیدونی چه اتفاقایی برای مایو های پیرزنا میوفته25r30
مافقط اونجا میخندیم
تازه وقتی میخوان لباس بپوشن نه از حوله استفاده میکنن نه از رختکنBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، an idiot
سروش عشق شما دو تا اشک منو در اورد*._.

اقدام به تجدید فراش بنما*.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، S R U H ، an idiot
(08-08-2014، 0:50)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استخر تمیزو خوب ب منطقه هم یه جورایی ربط پیدا میکنه و مسلم هستش ک پولش به منطقه هم ربط داره..
در ضمن من با شما ندادم و با هانیه بودم
منم منظورم فقط ادرسی ک شما دادی نیس یه منطقه نام میبرم||:

*-_-
او گاد :|

SORRY FOR EVER :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، ✘PETER✘ ، an idiot
(08-08-2014، 0:49)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:42)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 0:37)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ من اینجا با 6 تومن میرم استخر سونا و جکوزی و باشگاه و ماساژ و آب درمانی هم دارهBig Grin
گلم ما بالاییم :|

بایدم گرون باشه :|

امروز رفتم عینکم گرفتم تازه *^_^

24 تومن /:

24+20 = ؟ 

:|

تو ی ماه آدم برشکسته میشه بغرعان :| ._.

ولی استخر حال میده ._. 

جکوزی خیلی داغه /:

پیرزنه قشنگ میرفت وسط جکوزی /:

من پامو کردم توش ، سوخت پام :||||

اصلا تو باغ نیستن ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 171

همینجوری میگنஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 171
اگه قبول داري استخر غير مختلط حال نميده لايك كن :|
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، shadow girl ، hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 118 مهمان