امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(07-08-2014، 23:50)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 23:47)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 23:45)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 23:41)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 23:39)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسودی میکنی 25r3025r3025r3025r30

na dos nadaram eshgham ba dokhtara harf bezane khoo

خو اینم حیودیه دیه25r3025r3025r30
مهدی رفتی تو نقشت اساسی

asan beshomahaaa che hamed line hasti alan?

اره

berim p v baw ina bitarbiyatan

سپاس شده توسط ✘PETER✘
آگهی
(07-08-2014، 23:50)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر بلآ اسمت چیه ♥

چاکر همگی فریما هستم
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
چرا این حرفو میزنی تینآ؟؟؟!
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Dead Silence
(07-08-2014، 23:48)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 23:44)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 23:39)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 23:36)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد داداشی این مهدی خیلی منو اذیت میکنهcrying
بهت گفته شمارمو پاک کنی؟Undecided

سلام اره اون اصلا شماره من نبود ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 150

اشکالی نداره
توهم عینه بقیه ای من اشتباه میکردم

شوخی کردم خط خودمه ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 150

دستتو از توی دماغت در بیارDodgy
بدم میادConfused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 150

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(07-08-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

سلام حاج علی (:

امشب هم سینه زنیه؟Big Grin
(07-08-2014، 23:53)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسی من الگوتم ؟ :| 

اگه هستم بت دستور میدم همین الان با علی بهم بزنی (._.)

در غیر این صورت ؛ ن تنها از لیست میای بیرون و به لیست سیاه منتقل میشی .. بلکه دیگه مرجع نقلیدت نمیشم -_-

شما برو استلخ بازیتو کن کاری به این کارا نداشته باش

سلام یاسی
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Y.a.S.a.M.i.N
خب اینطوریه منم سما هستم.
✖اونــــــــــونو یــــــــــارۺ منــــــــــو یـــــــــادش✖

⇦هـــــhehـــــه⇨

✔نــــــــــہ عـــــمـــــو ✔

★اونــــــــــو یــــــــــارش منــــــــــو رفــــــــــیقـــــہ★ 

✍فــــــــــابـــــش↻

Alireza...Sama
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
نقل قول: دلم برات میسوزه .___.

هنو داری میسوزی ب لیست دوستانم اضافت نکردم

الان دقیقا بیو چیه؟

فقط وز وزات تو گوشه عددی نیستی خدایی
تو ن آدم مهمی هستی  نَ مدیری نَ هیچ چیز دیگه ای که حسرت لیستتو بخورم  ! (:

تو لیست اونایی که باید باشم ، هستم ! (( منظورم مدیراس ))

برو ی نیگا ب لیستم بندا میفهمی همشون مدیرن (:

دیگه داری بی احترامی میکنی (:

گزارش ! (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘
(07-08-2014، 23:55)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حاج علی (:

امشب هم سینه زنیه؟Big Grin

نه داداش Big Grin
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ✘PETER✘
تینآ با من لج شدی چرآ :||
من که دوس دآرم تورو!!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان