امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(07-08-2014، 21:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:37)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ .-.¡

نقل قول: مثه ادم اس بده
:rum:

نقل قول: دیدی ک داشتن بحث رو شروع میکردن من جواب ندادم ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135

واضح بین بااش لطفا
شما اگه عاقل باشی ج نمیدی چون همه تنبیه میشن وکاری ب شروع وپایان نداریمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135

دیدی جوابم ندادمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135

ولی ب من بیشتر گیر میدی تا اونا
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، eɴιɢмαтιc
آگهی
(07-08-2014، 21:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کی کجا اومده بود:|؟

آرین ی حرف خوبی میزد..

میگفت ی مشت خر عاشق ریختن تو گ.آ .. :|
اوهوم دقیقا25r30

توام جزئشونیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135
:|

اسپم دادBig Grin
شیوا اخطار رد کنBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(07-08-2014، 21:36)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه ولی تهدید به حساب میاد وبده یخانومه باشخصیت اینطوری حرف نمیزنهஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135
تهدید ینی : یکیو به یه چیزی وادار کردن :|

اگه فلان کارو نکنی ؛ ....

خب ... 

این کجاش تهدیده ؟ :|

نقل قول: تو عموم جواب کسی رو نده !

برو خصوصی پدرشو در بیار :|

نقل قول: بد حرف بزنی = بد جواب میگیری

جمله ی دومی بیشتر یه تذکره تا تهدید !

بهتر نیست دیگه از چیزایه الکی آتو نکیری ازم ؟ ):

خدافظ ..
نه ببین گلم من دلیلی نداره بخوام هی به یسری افراد خاص تذکر بدم شماهم چون خودتون دوست دارید بجایی برسید دارم نقطه ضعفارو اشاره میکنم ک اصلاح بشه وگرنه من یک نفرم ویک نظر دارم میتونم راحت مانع پیشرفتتون بشم با دلایل قانع کننده ودرست Angel
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ✘PETER✘
(07-08-2014، 21:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:35)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اگه نگم محرومم میکنی ؟ ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135
اوهوم مجبور میشم:ngh:

کسی خاصی نی ._.

مهرزاد خودمونه :|

12 ب بعد..!!

باو ما خونمون مهمون داریم :|

همه دارن از نت استفاده میکنن :| .. !

6 نفر :/ !

من سرعت ندارم ._. !

کارم واجبه ._. !
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(07-08-2014، 21:34)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:31)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ای بابا به ما یاد دادن با دختر جماعت دعوا نکنیم :|
آخه کوجاتو بزنم :|
بابزرگترت درست رفتار کنvahidrk

چشم بزرگتر

من همین الان متوجه یه موضوعی شدم
مگه تو سحر نبودی مهدی؟پس چی چی شد الان؟؟

چی چی شد؟؟
خو حامد بوس نده :|

سپاس شده توسط ✘PETER✘
(07-08-2014، 21:41)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانيه!؟
امضات رو عوض ميكني !؟

چرا آجی؟Undecided

سپاس شده توسط ✘PETER✘
(07-08-2014، 21:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:40)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوش دادم ؟ :|

پدرشو در بیار فوشه ؟

بد جواب گرفتن فوشه ؟ :|

من درگیری ایجاد کردم الان ؟ :|

شیوا چرا میخاوی ازم ایراد بگیری الکی آبجی ؟

نه ولی تهدید به حساب میاد وبده یخانومه باشخصیت اینطوری حرف نمیزنهgrou
(07-08-2014، 21:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی چی._. ؟

باو فلش شده جم تی وی
دیشب کی اومده بود؟0______0

چرا؟

(07-08-2014، 21:29)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا این عقده ها رو از مردم نگیر میمیرن ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135

سحر؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135

اهمkaffe2
کی کجا اومده بود:|؟

آرین ی حرف خوبی میزد..

الان با من بودی دقیقا ؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135

تو خری:|؟
نه ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135

هیشکیم خر نیس ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135
 سپاس شده توسط hanie directioner
(07-08-2014، 21:42)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کی کجا اومده بود:|؟

آرین ی حرف خوبی میزد..

اوهوم دقیقا25r30

توام جزئشونیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135

اسپم دادBig Grin
شیوا اخطار رد کنBig Grin

نه این نمیدونست دفعه بعدBig GrinBig GrinTongue

نقل قول: دیدی جوابم ندادمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135

ولی ب من بیشتر گیر میدی تا اونا
من دارم به همه تذکر میدمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 135
Channel
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، hanie directioner ، Mᴏsᴇs
حامد جووووووووون شمارت چقد رونده عزیزم ^_^

سپاس شده توسط ✘PETER✘
(07-08-2014، 21:43)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:41)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانيه!؟
امضات رو عوض ميكني !؟

چرا آجی؟Undecided
اخه يه جوريه!؟
 سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان