امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

داداش حامد منم فالو کردم!
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
آگهی
(07-08-2014، 20:40)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:35)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:30)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:26)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:24)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول ندارم برم استخر پول برای شارژ بدم

در تحریم اقتصادی قرار گرفتم از سوی مادر پدرمBig GrinBig Grin

خراب کاری = جریمه

چی کار کردی؟Big Grin

خخخخخخخخ من یبار داشتم اینترنتی برای بابام بلیط هواپیما میگرفتم رمزه دومه کارتشو فهمیدم Big Grin
الان هر وقت بخوام میتونم برای خودم شارژ بگیرمBig Grin
اینقدر حال میدهههههBig Grin

خراب کاری از نوع پسرانه حالا بماند

نچ نچ دختر بدBig Grin

بوگو دیگهههههههUndecided
اگه خجالت میکشی بیا پ.خ بوگوBig Grin

بماااااااااااااااااند ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 119

(07-08-2014، 20:35)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
اینستا کسی هست؟
matindm فالو کنید!

فالو شدی (:

باشه عزیزم ببخشید Undecided
بوخودا من قصده عصبانی کردنتو نداشتمUndecided
تورو خدا ببخشcrying

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 119

کاری ک نکردی معذرت خواهی میکنی4xv4xv

(07-08-2014، 20:41)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:38)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:36)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:34)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:32)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا کی لاین داره تو جمع؟

خخو حاله منم بپرس دیگه :|

من دارم

خوبی؟

نه الان مُد شده همه حالشون بده : ))

آیدی تو پ.خ اِخ کُن بیاد : )

hamed_16

الان گوشیم دمه دست نی اددت میکنم عشقم Big Grin

باشه عشقمHeartHeart
 سپاس شده توسط M ATIN ، mahdi0191
حصین جدیده رو کی گوش داده با تی دی خونده؟

سپاس شده توسط ✘PETER✘
(07-08-2014، 20:44)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش حامد منم فالو کردم!

مرسی
سلام چند تا باید ارسال داشته باشم ستاره ی گنده بگیرم؟؟ :|
 سپاس شده توسط M ATIN ، ✘PETER✘
وب واقعا تخصصی شد از اون بالال سمت چپ میتونید رنگ وبو تغغیر بدید تازع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ourtarikh.mihanblog.com/
برا وبم نوینسده هم میگیرم ک باهم توش مطلب بزاریم کسی پایس؟
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Y.a.S.a.M.i.N
(07-08-2014، 20:47)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

750 ..
(07-08-2014، 20:47)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

900 تا 1000 تا
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Y.a.S.a.M.i.N
(07-08-2014، 20:45)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:40)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:35)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:30)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:26)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی کار کردی؟Big Grin

خخخخخخخخ من یبار داشتم اینترنتی برای بابام بلیط هواپیما میگرفتم رمزه دومه کارتشو فهمیدم Big Grin
الان هر وقت بخوام میتونم برای خودم شارژ بگیرمBig Grin
اینقدر حال میدهههههBig Grin

خراب کاری از نوع پسرانه حالا بماند

نچ نچ دختر بدBig Grin

بوگو دیگهههههههUndecided
اگه خجالت میکشی بیا پ.خ بوگوBig Grin

بماااااااااااااااااند ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 119

(07-08-2014، 20:35)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
اینستا کسی هست؟
matindm فالو کنید!

فالو شدی (:

باشه عزیزم ببخشید Undecided
بوخودا من قصده عصبانی کردنتو نداشتمUndecided
تورو خدا ببخشcrying

کاری ک نکردی معذرت خواهی میکنی4xv4xv

(07-08-2014، 20:41)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:38)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:36)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 20:34)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم

خوبی؟

نه الان مُد شده همه حالشون بده : ))

آیدی تو پ.خ اِخ کُن بیاد : )

hamed_16

الان گوشیم دمه دست نی اددت میکنم عشقم Big Grin

باشه عشقمHeartHeart

حامد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو چرا با بقیه ی پسرا فرق میکنی؟:ngh::ngh:
من دیگه چیزی نمیتونم بگمSadcryingcry2

پسرا Dodgy یاد بگیریدDodgy
مهدی تو الان باید بری مهو بشی تو افقBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ✘PETER✘
نه 750 دُرُستهـ -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 117 مهمان