امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

نقل قول: نمیخواسم بگم .. -_- اما خب من تیم مدیریتُ دیدم..-_- دیدم کیا سپاس کردن پستشو..-_- هر چقدر صابر دیر تر رمزه منو بده من انقـدر انـرژی میگرم برای دعوا..:v

لعیارو هم میارم با خودم..-_- 

اگه به 21 برسونم دوباره میخواد اَنگ بزنـه که مدیر اسپمره..!
بسم الله :| ..

با اکانت کی آن میشی ؟ :|

خودتو خودشو میخوای بدبخت کنی ؟-_-

تو برسون بهش پ.خ بده ..

کاری با این چیزا نداشته باش !
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 73
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα ، P_S1998
آگهی
کسی دیده ؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/elthojk16hlyxgaopixq.jpg
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(07-08-2014، 17:25)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکی نگوووو 25?????

باور کن ..

آوا مگه من 25 سالم نی ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 73
 سپاس شده توسط melodi+ ، ըoφsիīkα
(07-08-2014، 17:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:24)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:23)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:21)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
استغفرالله بابا جلو حاج آقا زشته ._.*
حاج عاقا شخص ارتباطی با خدا و مریم مقدسه ._.* ..

من میدونین کیم !؟!؟

اگه بگین جایزه داره ....

هزار تومن شارژ !

شما   SOROU$H هستی درس نگفتم ؟ حالا کارت شارژو رد کن بیاد
اسم من سروشه فهمیدی که ؟ :>

خو شما اسمت سروشه SOROU$H ک نی
(07-08-2014، 17:26)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:21)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بازم اعلام حضورم ميكنم:|

از نگار چه خبر میاد هنوز؟؟ :|
اره مياد پ خ هارو ميخونه ميره يكي دوبار باش حرفيدم
(07-08-2014، 17:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرتون دنیا با ما چن چن میشه ؟ :<

اون 10 ما 0 :|||

(07-08-2014، 17:25)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ جـواب بــده -_-

.-.

چیز خاصی تو پ.خ نگفتی :/

...|:

خــاص بـود -_-
 سپاس شده توسط First Star
نقل قول:
تو هم جایگزین مریم مقدس بودی !؟!؟
من خــــدام -_- !
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط S R U H ، ըoφsիīkα
(07-08-2014، 17:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:24)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:23)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:21)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
استغفرالله بابا جلو حاج آقا زشته ._.*
حاج عاقا شخص ارتباطی با خدا و مریم مقدسه ._.* ..

من میدونین کیم !؟!؟

اگه بگین جایزه داره ....

هزار تومن شارژ !

شما   SOROU$H هستی درس نگفتم ؟ حالا کارت شارژو رد کن بیاد
اسم من سروشه فهمیدی که ؟ :>

چقدر معروف شدم !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(07-08-2014، 17:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی دیده ؟ :|
http://8pic.ir/images/elthojk16hlyxgaopixq.jpg

خخخخخخخخ
(07-08-2014، 17:24)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:20)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:15)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

age kasi has behafe man hastama:|

حجت پسر داییت آهنگ جدید نخونده؟؟؟ :|
na aval baiad sherbenevisam badan

خب برو تو فاز ... و کلاه بنویس دیگه
یه تکست لاتی بگو عشخ کنیم .____.
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 119 مهمان