امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(07-08-2014، 14:38)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:33)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:32)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:31)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من معنی این عکس و نمیفهمم .. !
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 29

یه چیزی تو مآیه هآی پآندآی کنکفو کآر و استآد شیفو Big Grin

بقل عَلی .. !

آخه با یه دست ؟ :| ..

ممد هنگ کرده |: ..
این بیش تر شبیه فیلم هندیه (: ..
ممد در رویای خود فکر میکند که او این استاد اصد .. :| !

او مای گآش :V ..

مثل این کارتون بابک اسفنجی شُد ^_^ !

من باب ..

تُ پاتریک ^_^ !

ممد اقتاپوس :| .. !

حآلا من میگم .. !

پاتریک ما باید اقتاپوس رو از رویایش بندازیم بیرون :||||||||||| .. !

بآب افسنجی |:
عآره اقتآپوس وآقعا کمک می خوآت
بعدشم میریم شکآر عروس دریآیی |: ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
خو حالا من از کی بخونم؟
(07-08-2014، 14:40)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:36)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاینBig Grin
الووووووووووو؟Undecided

الو الو صدآمو دآری (:

نبابا تا اومد از صداقت حرف بزنم صدا قط شدUndecidedBig Grin

حآلآ اینو ولش (: بریم تو فآز تتلو (: عزیزم کی از پشت لبآستو میبنده هه هه؟ -.- (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2014، 14:40)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:38)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:33)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:32)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیزی تو مآیه هآی پآندآی کنکفو کآر و استآد شیفو Big Grin

بقل عَلی .. !

من باب ..

تُ پاتریک ^_^ !

حآلا من میگم .. !

بآب افسنجی |:

خوب ما باید اقتاپوس رو مغزه شو عوض کُنیمممممم :|||||||| .. !
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl ای خدا .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 29
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(07-08-2014، 14:41)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو حالا من از کی بخونم؟

اهنگobi
از زدبازیBig Grin
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣
(07-08-2014، 14:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:40)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقل عَلی .. !

من باب ..

تُ پاتریک ^_^ !

حآلا من میگم .. !

بآب افسنجی |:

خوب ما باید اقتاپوس رو مغزه شو عوض کُنیمممممم :|||||||| .. !

عآره هر هر هر
فرک خوبیه (: ..
بیآید از آقآی خرچنگ کمک بگیریم (: ..
(07-08-2014، 14:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl ای خدا .. !

اول نمیخآم حآل خودت و بپرسم ._.* ! ..

اول میگَم : دُخـتر خآلت خوبههههه ^_^* ؟ ..

دوم میگم : مامان _ بابا _ خواهر _ برادر _ عمه _ عمو _ زن عمو _ شوور عمه _ شوور خآله _خاله هَممهـ خوبن ؟ :| ..

سوم : خودت خوبی ؟ :|||||| ..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-08-2014، 14:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 14:36)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاینBig Grin
الووووووووووو؟Undecided

هآنی جونم !؟ ^_^ ..

دوس داری بری تُ لیستم ^_^ ؟ :||| ..

._.* .. !

با کماله اشتیاقBig Grin

نیوشا زودتر بخون
سانسورش هم بکن
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 67 مهمان