امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(07-08-2014، 13:26)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:24)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:22)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:18)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:16)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبید؟
نوچ
شما چطوری؟؟؟؟

من ک خوبمBig Grin

پس خوش به حالتUndecided
ما که غمو غصه داره از سرو کولمون بالا میره

برا چی غصه دارین؟

همگه میشه بی غصه باشی
اصن بیخیالش
به قول شاعر:غصه که مال قصه هاس/ما خوشیم همینجوری رو زمین با چشم باز
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/misc.php?action=whoposted&tid=153629

من اولم ^____________^ !!!
 سپاس شده توسط CTG ، Mïņ̃†êR ، dj erfan
یکیم با من حرف بزنهههههههههcryingbathtime
سینا من میخوام اگه میشه لدفن پ.خ کن برام.-.
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 11
 سپاس شده توسط CTG
(07-08-2014، 13:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:20)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا> خوبم مرسی تو خوبی؟
ممنون ارشام جان یمعرفی کامل از خودت بده497
(07-08-2014، 13:21)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 11
منم میخوام :|
بیا عجیجم497
(07-08-2014، 13:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اوخ اوخ صاحابش اومد 
چیزه....
چقدر هوا خوبه ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 11
خوبترم میشه/497

آخ ینی من عاشق این رفتاراتم شیوا ^ _ ^
کدوم قسمت دقیقا؟

(07-08-2014، 13:23)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا تو چرا هی میری هی میای؟Undecided
مشکل داری؟Big Grin
سلام میام گرم میکنم میرم من بعنوان گرم کن چترومم مگه نمیدونی؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 11
خیلی شیرینه :}
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
بچه هامن لایک میزنما سرعت پایینه برید برگردید زدمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 11
Channel
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، CTG
شیوا > آرشام
19 ساله از تهران
کامل ینی چی؟

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(07-08-2014، 13:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:20)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا> خوبم مرسی تو خوبی؟
ممنون ارشام جان یمعرفی کامل از خودت بده497
(07-08-2014، 13:21)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام :|
بیا عجیجم497
(07-08-2014، 13:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اوخ اوخ صاحابش اومد 
چیزه....
چقدر هوا خوبه ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 11
خوبترم میشه/497

آخ ینی من عاشق این رفتاراتم شیوا ^ _ ^
کدوم قسمت دقیقا؟

(07-08-2014، 13:23)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا تو چرا هی میری هی میای؟Undecided
مشکل داری؟Big Grin
سلام میام گرم میکنم میرم من بعنوان گرم کن چترومم مگه نمیدونی؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 11
بلدع دیع بعد از کاربرای عادی چ انتظاری میشه داشت با این وضعیتBig GrinBig GrinTongue
بی جنبه الان منو محروم می کنه
(07-08-2014، 13:32)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:25)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا > چه سبکی میخوای؟

این چه وضعشه :|

مث آدم نقل قول کن دیه :|

پارتی،رپ 

فقد غمگین نباشه حال نمیکنم باش :/

همین آهنگه پیت بال و آستین خوبه mmm yeah yeah
lay me dawn هم قشنگه
خوانندشو نمیگم :|
MANiCURE  لیدی گاگا هم باحاله
Do What U Want  اینم ماله لیدی
همشون رپ نبودنا ولی قشنگن

آ آفرین :| !

مرسی D:
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
سلام .
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star ، | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 103 مهمان