امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

سلام.. (;
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، First Star ، Aiden Pearce
آگهی
(07-08-2014، 11:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم یه سایت موزیک منم رفتم توش بعد یه تبلیغ بود +18 رفتم توش به خیال اینکه هیچ چیز بدی نیست یه چیزای بدیی توش بود Sad خیلی خیلی بد بود Sadخدایا توبه

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​

همیشه میدونستم این بچه منحرفه
(07-08-2014، 11:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم یه سایت موزیک منم رفتم توش بعد یه تبلیغ بود +18 رفتم توش به خیال اینکه هیچ چیز بدی نیست یه چیزای بدیی توش بود Sad خیلی خیلی بد بود Sadخدایا توبه

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​

خیلی بد بود
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 162
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG ، Son of anarchy
فیلم ازین چرت تر -___-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
آيسان ميخواي از پشت گوشي منو ...|:
نخير
فهميد سارا ميدونه
ريد به من||:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-08-2014، 11:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه میدونستم این بچه منحرفه

به خدا نمی دونستم چنین چیز هایی دارع
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(07-08-2014، 11:38)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بد بود

ببین با کیا شدیم هفتاد و خورده ای میلیون
داره اذان میده برو وضو بگیر
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(07-08-2014، 11:37)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث سر اینکه چقدر نورا خره (=

آهنگ خودمه -_-*

اصلا هم آهنگ ساعت برگرد سوگند نی :|
برعكس تنها كسي كه فعلا عقلش سرجاشه و خر نيست توئى نورا

طوری ازش خورده که چشماش تره :|

نورا خره دیگه :|

من عقلم سرجاش نی :/
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
خدافظ.-.
دعا كنيد به چيز نرم:/
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(07-08-2014، 11:39)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان ميخواي از پشت گوشي منو ...|:
نخير
فهميد سارا ميدونه
ريد به من||:

چقد پسر مهربونی :| ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 162
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان