امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

(07-08-2014، 11:15)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو I'm a freak  رو نبین  !

تو برو Dance Again که با جنیفر خونده رو ببین

یه مقدار قدیمیه ولی خوبه Big Grin

من یه عکس از اونو دیدم خیلی **** بی حیا

خوبه خوبه

فقط با دقت نگاه کن :cool:

نمی تونم توضیح بدم که چی کار کرد خیلی بد بود  کلشو کرد تو DodgyAngryAngry
يكم ديگه توضيح بدى
بدجور باهات برخورد ميكنم -____-
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce ، Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 158
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Navisa. ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
محمد |:
چيكا كردي؟
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(07-08-2014، 11:17)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود همگی

ببین خواستی Turn the night up انریکه هم ببین

با دقت Big Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(07-08-2014، 11:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مارتین اسکورسیزی ؟ :|

قدیمیه خیلی |:

ما بروز کار میکنیم |:
نمیدونم چرا .. ولی این قدیمیا بیشتر ب دل من میشینه :|

قشنگ تره ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 158
 سپاس شده توسط Mohammad 77
برین توی این پست و وضعیت مملکت رو ببینین 
واقعا آدم برای ایران متاسف می شه 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=152689

(07-08-2014، 11:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:15)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو I'm a freak  رو نبین  !

تو برو Dance Again که با جنیفر خونده رو ببین

یه مقدار قدیمیه ولی خوبه Big Grin

من یه عکس از اونو دیدم خیلی **** بی حیا

خوبه خوبه

فقط با دقت نگاه کن :cool:

نمی تونم توضیح بدم که چی کار کرد خیلی بد بود  کلشو کرد تو DodgyAngryAngry
يكم ديگه توضيح بدى
بدجور باهات برخورد ميكنم -____-

باشه Sad 
دلم واسه خودم می سوزه آخه من تحمل این همه محبت رو ندارم Dodgy
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Navisa.
(07-08-2014، 11:20)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد |:
چيكا كردي؟
گفتم محمدم :|
بعد فاطمه فاطمه فاطمه ...
(07-08-2014، 11:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:17)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود همگی

ببین خواستی Turn the night up انریکه هم ببین

با دقت Big Grin

از انریکه بدم میاد خیلی آدم کثیفیه Dodgy
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
همه ی پ.خ هام رو پاک کردم :|

سخت بود ولی تونستم :|

آیسان میشه بیام پیام خصوصی ی چی بپرسم ؟ ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
cry girlمحمد چيكا كردي؟
اين يارو وحشيه
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان