امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

طراحی هکش با من هکش کار ی پسره ک نویسنده ی وبم هست

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://zero-themes.blogfa.com/
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، First Star
آگهی
(07-08-2014، 11:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: حالا به وضوح میتونم ببینم که تمام زندگیم به یک هدف ختم میشده . حالا میفهمم . دیگه هیچ انتخاب دیگه ای برام نمونده

من عاشق این تیکه از دیالوگ فیلم راننده تاکسی ـام .. !

ممد دیدی فیلمشو ؟ ..

دیالوگ فیلمش عالیه !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=151519
مارتین اسکورسیزی ؟ :|

قدیمیه خیلی |:

ما بروز کار میکنیم |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-08-2014، 11:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو I'm a freak  رو نبین  !

تو برو Dance Again که با جنیفر خونده رو ببین

یه مقدار قدیمیه ولی خوبه Big Grin

من یه عکس از اونو دیدم خیلی **** بی حیا

خوبه خوبه

فقط با دقت نگاه کن :cool:

نمی تونم توضیح بدم که چی کار کرد خیلی بد بود  کلشو کرد تو DodgyAngryAngry
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 157
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(07-08-2014، 11:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:07)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:03)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال :|

آواتار من پسرونس یا نه ؟ :|

من الان پسر باشم یا دختر ؟ :|

پارسا بشم یا نورا ؟ :|
من اگه پسر ميشدم
بابام ميخواست اسممو اشكان بزاره .-.

نورا اى كاش پسر ميشدم .____.

نه بابام میخواس اسممو بذاره مهدی :|

بعدش پسر عموم دنیا اومد اون شد مهدی :|

شدیم خواهر برادر ای حال میده (=
اسم داداش منم مهديه @___@
 سپاس شده توسط First Star
(07-08-2014، 11:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه خوبه

با دقت ببینه ؟ O_O 

(07-08-2014، 11:15)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم داداش منم مهديه @___@

عــه ^_^ 

:|
 سپاس شده توسط Navisa.
سلام به آشناها و غیر آشناها :|
 .___.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Mohammad 77 ، Navisa.
(07-08-2014، 11:15)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه خوبه

میدونم خودم این موزیک ویدیو رو چندبار دیدم
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
بدرود همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط First Star ، Y.a.S.a.M.i.N ، Mohammad 77 ، Jack Daniel'ѕ ، Navisa.
نمیفهمم این مرضیه کجاس >_<

شد دو هفته هنو نیومده >_<

اه >_<
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-08-2014، 11:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:15)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه خوبه

میدونم خودم این موزیک ویدیو رو چندبار دیدم

آورین مطمئن باش که برات ثواب ثبت می شه بی حیا Dodgy 
کار خوبینیست Dodgy

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان