مواد لازم:
گوشت گوسفندي بدون چربي= 600 گرم
سيبزميني و هویج و لوبیا سبزخرد شده= از هر کدام 200 گرم
رب گوجهفرنگي= 100 گرم
روغن مايع =نصف پيمانه
پياز= يك عدد
سير =دو حبه
آبليمو= نصف پيمانه
شكر= يك قاشق سوپخوري
زردچوبه= نصف قاشق سوپخوري
نمك و فلفل =به ميزان لازم
لوبيا چيتي= 70 گرم
بِه خرد شده= يك عدد
آلو خشك =80 گرم
طرز تهيه:
پيازخلالشده را با روغن سرخ كرده و بعد از طلايي شدن گوشت خرد شده را به آن اضافه كنيد. رب گوجهفرنگي، سير، نمك و فلفل را به مواد بيفزاييد. بعد از سرخ شدن مقداري آب اضافه كرده حرارت را كم كنيد تا گوشت نرم شود. لوبياچيتيهاي از قبل خيسشده را به گوشت اضافه كنيد، سپس لوبيا سبز و هويج را ريخته وقتي مقداري نرمشد، بِه و سيبزميني را حدود 15 دقيقه مانده به پخت كامل خوراك بريزيد، آلو از قبل خيس شده را به خوراك اضافه كرده و وقتي مقداري نرم شد آبليمو و شكر را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد كاملا جا بيفتد. بهتر است مزه آن ملس مثل فسنجان باشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
گوشت گوسفندي بدون چربي= 600 گرم
سيبزميني و هویج و لوبیا سبزخرد شده= از هر کدام 200 گرم
رب گوجهفرنگي= 100 گرم
روغن مايع =نصف پيمانه
پياز= يك عدد
سير =دو حبه
آبليمو= نصف پيمانه
شكر= يك قاشق سوپخوري
زردچوبه= نصف قاشق سوپخوري
نمك و فلفل =به ميزان لازم
لوبيا چيتي= 70 گرم
بِه خرد شده= يك عدد
آلو خشك =80 گرم
طرز تهيه:
پيازخلالشده را با روغن سرخ كرده و بعد از طلايي شدن گوشت خرد شده را به آن اضافه كنيد. رب گوجهفرنگي، سير، نمك و فلفل را به مواد بيفزاييد. بعد از سرخ شدن مقداري آب اضافه كرده حرارت را كم كنيد تا گوشت نرم شود. لوبياچيتيهاي از قبل خيسشده را به گوشت اضافه كنيد، سپس لوبيا سبز و هويج را ريخته وقتي مقداري نرمشد، بِه و سيبزميني را حدود 15 دقيقه مانده به پخت كامل خوراك بريزيد، آلو از قبل خيس شده را به خوراك اضافه كرده و وقتي مقداري نرم شد آبليمو و شكر را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد كاملا جا بيفتد. بهتر است مزه آن ملس مثل فسنجان باشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/