امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

الـآن بآید بگم بهـ چیزمآن کهـ سپآس نمیدید

بـــآی

شُمآ هم در چیزتآن جآ بدید :||||||
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Roxanna
آگهی
(07-08-2014، 9:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 9:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 9:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mha66.parsspace.net/uploads/140739257093991.png

V: .. !

عشقمت منو کشته \: !

اول موضوع فهمیدم مُخ زَن .. ! :|

گفتم دوست دختر میخاد بیچاره .. !

بش گُفتم عشقم .. :| !

بابا پتروس فدا کار V:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Roxanna
بزار اسم عِشقآمو بگم کهـ اومَدن خصوصی .. !

احـمد _ رضآ _ اُمید _ محـسن { شمارشو داده :> .. } _ ارشیا _ جواد _ حامد _ امیر _ کآمرآن _ وَ بقیه هم که بآ اسم غیر مجاز تبث نام کردن .. !

میخآم یه مُسابقه راه بندازم کُشت کُشتار هرکُدومش برنده شُد بشه عشق من :| .. !

:hiccp: 497

(07-08-2014، 9:31)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 9:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 9:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 9:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mha66.parsspace.net/uploads/140739257093991.png

V: .. !

عشقمت منو کشته \: !

اول موضوع فهمیدم مُخ زَن .. ! :|

گفتم دوست دختر میخاد بیچاره .. !

بش گُفتم عشقم .. :| !

بابا پتروس فدا کار V:
:> .. !

اسم من بآید تُ لیست فداکآرا ثبت شع >_<* !

زووود >_<* !
 سپاس شده توسط [ niki ]
خخخخ V: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
فلش قبلی کجایییییی هعی بای
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 143
(07-08-2014، 9:35)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآبآ چی میگی تو؟!

همچین میگه فلش قبلی انگآر از اولش اینجآ عُضو بودی

خوبهـ حآلـآ تآزه عُضو شُدی
(07-08-2014، 9:35)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم سر جمع ی سالم نیس عضو شدی فلش اونوخ فیگور میاد فلش قبلی کجایی ¡! |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(07-08-2014، 9:37)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از 2012 با فلش آشنا بودم منتها عقلم نمی رسید عضو شم چند تا اکانت هم از 2013 داشتم که رمز همه شونو یادم رف.حالا فهمیدی سر جمع چن ساله فلشم؟؟؟
(07-08-2014، 9:44)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 9:37)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از 2012 با فلش آشنا بودم منتها عقلم نمی رسید عضو شم چند تا اکانت هم از 2013 داشتم که رمز همه شونو یادم رف.حالا فهمیدی سر جمع چن ساله فلشم؟؟؟

من از وقتی از شکم مامانم بیرون اومدم با فلش آشنا بودم

فقط حوصله نداشتم عضو شم |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Andrea ، ✘v!☻lent girl✘
خلاصه من به این حرفا کاری ندارم ولی اصلا با این فلش حال نمی کنم
خدافففف

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان