امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

رنگ بنفش خز شد !
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(06-08-2014، 22:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لینک تکست تصویری رو تو فلش بهم میدید ! ؟

یا حضرت خضر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ∆ MeRzaD ∆
واقعا خز شد !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، | NEON DEMON |
(06-08-2014، 22:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 22:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا حضرت خضر
ثآبت شدیآ خخخخخخ
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 85
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mïņ̃†êR
(06-08-2014، 22:24)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 22:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ؟ .. اجازه میدی من با قیصر ازدواج کنم مامان ؟ ._.

پاستیل چی شد اره من خودم صدتا زن دارمAngel

هیچی .. آشتی کردیم !

من قیصر رو میخوام cry girl .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 85
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
(06-08-2014، 22:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 22:24)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 22:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی .. آشتی کردیم !

:|
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 85
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
ی احمد اومده .. لولو و آدم معروفی که نیومده -_- !

[ لولو و آدم معروف .. چقد شباهت دارن :| ]

نقل قول: :|

هر قیصری قیصر نی -_- !

شیوا اسپم داد -_- !

._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 85
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR ، ∆ MeRzaD ∆
(06-08-2014، 22:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 22:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا حضرت خضر
ثآبت شدیآ خخخخخخ
میخواستی نشم>؟رد کن بیاد >_______<
(06-08-2014، 22:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی .. آشتی کردیم !

باشه فدات شم الان عقدو میخونمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆
شیوا رنگ بنفشو خز کردی

حتما باید مستقیم بهشون بگی
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
نقل قول: شیوا اسپم داد -_- !

._.
این مرد موندن نیست ولش کن ادم نمیشهBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان