امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

(06-08-2014، 18:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب کی ؟ ..
فـــــرین ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، F A R ! N
آگهی
(06-08-2014، 18:47)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا^_^*
مرسي
با من دوست ميشي؟

اوهوم (: !

هان ؟ .. با تو ؟ ـ_ـ*

آره دوستم ^_^

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 39
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(06-08-2014، 18:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:42)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:35)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من معتاده ماری جوانام .__. !

دو روز بهم نرسیده ..

بد جور حالم خرابه !

بيا پيش خودم|:
قیضر دستم به همون دامنایه تو لباسات :| .. (..*)

خو بيا (..) کسي که نديد
کوکائين نميخواي آجي؟

نه نه ندید -_- ..

بزارش تو جیبم .. -_-

چقدر میشه ؟! :|

کوک هم داری ؟!  *_*

شما خواهرمايي^_^
قابل نداره|:
با کاکائو ميشه 
100
ببين قد ارزونه-_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(06-08-2014، 18:47)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در کل موافقم :|

good (:
بهتره که آواتارت رو عوض کنی!
من اان بت تذکر میدم
ولی اگه شیوا ببینه اخطار میده :|
خوددانی!
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 39

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
خــیلی مــَمــنون امــیر (:

دهنت بستـه باشه خیلی سنگین تـری آ ?! :>

دیگه خود دانی (:

آ راسی من اخلاقم کپی شده ی هیچ کسی نــی (:

در ضمن فک میکنم از آواتار و امضای تو خیلی خوشکـل تره (((((:
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-08-2014، 18:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:46)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:45)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتــآر من هیچ مـُشکلی نداره امیر این اولا

دومـآ تو کـآری به کار من نداشته باش لازم باشه خودشون اخطار میدن

ok?! :>

شما هم خوشبت باشی داش......
what؟?
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-08-2014، 18:49)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب کی ؟ ..
فـــــرین ..

من بلگفا بلدم فقد ..

فرین بیا پ.خ اگه کمک خواستی .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 39
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، F A R ! N
آهـــآن ..

فرین اون توآفقنآمهـ رآ میپذیرم بزن ..
 سپاس شده توسط F A R ! N
(06-08-2014، 18:50)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:47)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

good (:
بهتره که آواتارت رو عوض کنی!
من اان بت تذکر میدم
ولی اگه شیوا ببینه اخطار میده :|
خوددانی!
حتمـآ (:
[ !! .. αηd ]
(06-08-2014، 18:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:47)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا^_^*
مرسي
با من دوست ميشي؟

اوهوم (: !

هان ؟ .. با تو ؟ ـ_ـ*

آره دوستم ^_^

:|

وييييييييييييي*^_^*
|:
ما باهم دوستيم دلتون بسوزه(:
||||:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان