06-08-2014، 15:45
مواد اولیه :
*سیب*زمینی خرد شده ۵۰۰ گرم
*کره دو قاشق غذاخوری (۲۵ گرم)
*قارچ خرد شده ۱۷۵ گرم
*سیر له شده دو حبه
*تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ زده شده یک عدد
*پیاز خرد شده یک قاشق غذاخوری
*روغن به میزان لازم
*نمک وفلفل به میزان لازم
*آرد به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب*زمینی*ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش و نمک می*پزیم سپس آبکش نموده و با پشت چنگال آنها را له کرده و کنار می*گذاریم. در همین فاصله کره را در تابه ریخته قارچ و سیر را به آن اضافه کرده به مدت پنج دقیقه تفت می*دهیم. سپس روغن اضافی آن را خارج می*کنیم سیب*زمینی، نمک، فلفل، سیر، قارچ، پیاز و تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ را با هم مخلوط کرده کاملا هم می*زنیم. مخلوط را چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل کوکوی گرد درمی*آوریم. روی آنها آرد پاشیده تا کاملا آغشته شود. روغن را در تابه گرم کرده و کوکو را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت سرخ می*کنیم تا طلایی شود. غذا را بلافاصله با سالاد سبزیجات یا ماست سرو می*کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
نکته:
این کوکو را می*توان پس از سرد شدن در ظرف در دار گذاشت و در یخچال نگهداری کرد
*سیب*زمینی خرد شده ۵۰۰ گرم
*کره دو قاشق غذاخوری (۲۵ گرم)
*قارچ خرد شده ۱۷۵ گرم
*سیر له شده دو حبه
*تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ زده شده یک عدد
*پیاز خرد شده یک قاشق غذاخوری
*روغن به میزان لازم
*نمک وفلفل به میزان لازم
*آرد به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب*زمینی*ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش و نمک می*پزیم سپس آبکش نموده و با پشت چنگال آنها را له کرده و کنار می*گذاریم. در همین فاصله کره را در تابه ریخته قارچ و سیر را به آن اضافه کرده به مدت پنج دقیقه تفت می*دهیم. سپس روغن اضافی آن را خارج می*کنیم سیب*زمینی، نمک، فلفل، سیر، قارچ، پیاز و تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ را با هم مخلوط کرده کاملا هم می*زنیم. مخلوط را چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل کوکوی گرد درمی*آوریم. روی آنها آرد پاشیده تا کاملا آغشته شود. روغن را در تابه گرم کرده و کوکو را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت سرخ می*کنیم تا طلایی شود. غذا را بلافاصله با سالاد سبزیجات یا ماست سرو می*کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
نکته:
این کوکو را می*توان پس از سرد شدن در ظرف در دار گذاشت و در یخچال نگهداری کرد