امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(06-08-2014، 14:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
اهورا اینا میدونن ما چی میگیم ؟!

اَصن بهش یک درصد هم فکر نکن که من و فاطی فهمیدیم .. ادامه بدین .. ما نفهمیم (..)

ما داشتیم در مورد علم فیزیک حرف میزدیم :|
میدونم درکتون میکنم .. من و فاطی هم بعضی وقتا در مورد علم فیزیک حرف میزنیم مگه نه فاطی ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 189
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(06-08-2014، 14:00)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام <:

سلام استاد+_+
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 189
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77
(06-08-2014، 14:03)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 14:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسخرس *-_-* ! \:

چیه؟

عمه ی %#%&*•€¢^π± اومده کرج

واس ویزای فرانسش *-_-*

قرار بود فردا و پس فردا بریم ویلامون *-_-*

حالا کنسل شد

یکی دیگه میخواد بره فرانسه حالشو کنه ما باید تاوانشو بدیم *-_-*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(06-08-2014، 14:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی بدبختی از آسمونو زمین میبآره .-.

انقد ناله نکن -_____-
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ◄Iяαи►
(06-08-2014، 13:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک بر سرتون با این ضایع بازیاتون :>>

سلام محمد ._. خوبی ؟ (:

خب .. خدافس همگی !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، First Star ، Mohammad 77
(06-08-2014، 14:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برم سیگاری بشم :|

سیگار که روشنه بزارمش رو رگم :|

من میخوام مهندس بشم |:

تا وقتی سر پروژه هستم یه آجر بخوره

تو سرم بمیرم |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، First Star
(06-08-2014، 14:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 14:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَصن بهش یک درصد هم فکر نکن که من و فاطی فهمیدیم .. ادامه بدین .. ما نفهمیم (..)

ما داشتیم در مورد علم فیزیک حرف میزدیم :|
میدونم درکتون میکنم .. من و فاطی هم بعضی وقتا در مورد علم فیزیک حرف میزنیم مگه نه فاطی ؟ ._.

واقعا ؟!
ولی فیزیک برا شماها زوده -____-
(06-08-2014، 14:05)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک بر سرتون با این ضایع بازیاتون :>>

سلام محمد ._. خوبی ؟ (:

خب .. خدافس همگی !

خیلی خری فاطی ..

جواب پ.خ ی منو بده ..

ایش نرو ..

اصن من دیگه حرف نمیزنم .. کلن گند میزنم ..

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 189
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-08-2014، 14:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برم سیگاری بشم :|

سیگار که روشنه بزارمش رو رگم :|

من همیشه آرزوی اینکآرو داشتم |: بچه که بودم سیگآر ور میدآشتم با سیگآر خآله بای میکرم |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 189
 سپاس شده توسط First Star
(06-08-2014، 14:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ؟!
ولی فیزیک برا شماها زوده -____-

چند سالته عمو ؟ ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 85 مهمان