امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

هی هی هی روانی .. !

سلامـ !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 181
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(06-08-2014، 13:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفریح ناخودآگاه گناهه یا نه ؟! :|

این سوالات شرعی رو از احمد بپرس:|
من وقت نکردم لیسانسش رو بگیرم|:Big Grin

ای بابا

کسی اینجا میدونه ؟؟؟؟
(06-08-2014، 13:23)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییی (=

این آواتارِ مال بهترین روز زندگیم بود (=

روزی که با من اشنا شدی(((=

خخ Big Grin :|

نه (=

روزی که من بهت گفتم گودزیلا پنبه
و تو عین خر ذوق کردی(((=

(06-08-2014، 13:19)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لابزسظیبلاتاالبلزلبیطسزسطیببذتاغلتع

ن بابا?:|
بعدش چی شد?

هیچی دیگه!
مرد:|

اصن خیلی ناراحت شدم:|
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(06-08-2014، 13:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون تفریحی که تو میگی گنآهه Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 181
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(06-08-2014، 13:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی که مهری بهت پیشنهاد داد:/\Big Grin

هعییی (=

____

فاطی نمیتونم (=
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-08-2014، 13:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:19)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه
یا قمربنی هاشم
بعدش ؟

مُرد دیگه!!!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(06-08-2014، 13:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی که مهری بهت پیشنهاد داد:/\Big Grin

هعییی (=

____

فاطی نمیتونم (=

دیدی گفتم:v
قند تو دلش تبخیر شد:|

علی تفریحت رو بگو شاید یه تفسیری داشته باشم

سلام ایسان(:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-08-2014، 13:25)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون تفریحی که تو میگی گنآهه Angel

تفریح ناخودآگاه میگما ؟؟؟؟
ناخودآگاه
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(06-08-2014، 13:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:23)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی که با من اشنا شدی(((=

خخ Big Grin :|

نه (=

روزی که من بهت گفتم گودزیلا پنبه
و تو عین خر ذوق کردی(((=

ن بابا?:|
بعدش چی شد?

هیچی دیگه!
مرد:|

اصن خیلی ناراحت شدم:|
خدا بهت صبر بده:|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(06-08-2014، 13:27)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 13:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه
یا قمربنی هاشم
بعدش ؟

مُرد دیگه!!!

چرا ؟
اون که جوون بود
cry2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان