06-08-2014، 11:22
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه کیک کرمی ایرلندی برای روز مادر
این کیک ایرلندی را برای روز مادر درست کنید و از خوردن آن بذت ببرید.
شکلات و شکر و تخم مرغ و وانیل مواد اصلی تشکیل دهنده این مدل کیک ایرلندی می باشد که در واقع نوعی کیک است که روی ورق کاغذ درست شده و به صورت گرد می باشد و دو رنگ کرم (وانیلی و شکلاتی ) روی آن قرار می گیرد و نیمی از آن شکلاتی و نیمی وانیلی می باشد و به کرم ایرلندی معروف است.
بعد از آماده شدن کیک ها کرم روی آن ها به صورت دو رنگ ریخته می شود و در نهایت کیک دورنگ ایرلندی آماده ی سرو می گردد.
مواد گفته شده به اندازه ی 28 نفر می باشد.
پیش زمان لازم : 35 دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت و 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت : 20 دقیقه در درجه ی 350 فارنهایت
مواد لازم :
نصف پیمانه کره
4 عدد سفیده تخم مرغ
یک قاشق شربت لیمو
2 پیمانه آرد سفید
1قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک و سه چهارم فنجان شکر
3 قاشق غذاخوری کرم ایرلندی
1 قاشق چای خوری وانیل
3 گرم شکلات ذوب شده ی شیرین
یک و یک چهارم فنجان شیر
طرز تهیه :
1 - در ابتدا کره و سفیده تخم مرغ را به مدت 30 دقیقه می زنیم تا کاملا یکدست شوند و در یک کاسه ی متوسط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را هم به هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته تا گرم شود و کره و سفیده را به شکر و آب و وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه خوب می زنیم تا کاملا یکدست شود .کم کم شیر را هم اضافه می کنیم و مدام آن را می زنیم تا کاملا ترکیب یکنواخت شود.
3 - خمیر آماده شده را در یک کاسه ی متوسط می ریزیم و شکلات ذوب شده را هم می زنیم و بعد از زدن به اندازه ی دو سوم آن را به خمیر اضافه می کنیم.
4 - خمیر آماده شده را در ظرف کیک می ریزیم . به مدت 6 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود .
5 - بعد از آماده شدن باید به مدت 1 ساعت آن را در دمای اتاق گذاشت تا خنک شود و یا اینکه به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید و سپس کرم ایرلندی که دو طعم وانیل و شکلاتی دارد را روی کیک می ریزیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کرم ایرلندی روی کیک (دو رنگ ):
مواد لازم برای کرم وانیلی :
یک فنجان پودر شکر
یک قاشق شربت لیمو
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه :
برای تهیه ی این کرم باید شکر و شربت و وانیل را با هم خوب بزنیم تا کرم بدست آید.
مواد لازم برای کرم شکلاتی :
6 گرم شکلات خرد شده
یک قاشق شربت لیمو
یک فنجان پودر شکر
طرز تهیه :
در یک قابلمه ی کوچک و در حرارت ملایم شکلات و شکر و شربت را می ریزیم تا کاملا ذوب و یکدست شوند.
ارزش غذایی کیک ایرلندی در هر وعده :
0 گرم چربی اشباع نشده
3 گرم چربی اشباع شده
16 میلی گرم سدیم
30 گرم کربوهیدرات
1 گرم فیبر
21 گرم شکر
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000کالری
این کیک ایرلندی را برای روز مادر درست کنید و از خوردن آن بذت ببرید.
شکلات و شکر و تخم مرغ و وانیل مواد اصلی تشکیل دهنده این مدل کیک ایرلندی می باشد که در واقع نوعی کیک است که روی ورق کاغذ درست شده و به صورت گرد می باشد و دو رنگ کرم (وانیلی و شکلاتی ) روی آن قرار می گیرد و نیمی از آن شکلاتی و نیمی وانیلی می باشد و به کرم ایرلندی معروف است.
بعد از آماده شدن کیک ها کرم روی آن ها به صورت دو رنگ ریخته می شود و در نهایت کیک دورنگ ایرلندی آماده ی سرو می گردد.
مواد گفته شده به اندازه ی 28 نفر می باشد.
پیش زمان لازم : 35 دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت و 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت : 20 دقیقه در درجه ی 350 فارنهایت
مواد لازم :
نصف پیمانه کره
4 عدد سفیده تخم مرغ
یک قاشق شربت لیمو
2 پیمانه آرد سفید
1قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک و سه چهارم فنجان شکر
3 قاشق غذاخوری کرم ایرلندی
1 قاشق چای خوری وانیل
3 گرم شکلات ذوب شده ی شیرین
یک و یک چهارم فنجان شیر
طرز تهیه :
1 - در ابتدا کره و سفیده تخم مرغ را به مدت 30 دقیقه می زنیم تا کاملا یکدست شوند و در یک کاسه ی متوسط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را هم به هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته تا گرم شود و کره و سفیده را به شکر و آب و وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه خوب می زنیم تا کاملا یکدست شود .کم کم شیر را هم اضافه می کنیم و مدام آن را می زنیم تا کاملا ترکیب یکنواخت شود.
3 - خمیر آماده شده را در یک کاسه ی متوسط می ریزیم و شکلات ذوب شده را هم می زنیم و بعد از زدن به اندازه ی دو سوم آن را به خمیر اضافه می کنیم.
4 - خمیر آماده شده را در ظرف کیک می ریزیم . به مدت 6 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود .
5 - بعد از آماده شدن باید به مدت 1 ساعت آن را در دمای اتاق گذاشت تا خنک شود و یا اینکه به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید و سپس کرم ایرلندی که دو طعم وانیل و شکلاتی دارد را روی کیک می ریزیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کرم ایرلندی روی کیک (دو رنگ ):
مواد لازم برای کرم وانیلی :
یک فنجان پودر شکر
یک قاشق شربت لیمو
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه :
برای تهیه ی این کرم باید شکر و شربت و وانیل را با هم خوب بزنیم تا کرم بدست آید.
مواد لازم برای کرم شکلاتی :
6 گرم شکلات خرد شده
یک قاشق شربت لیمو
یک فنجان پودر شکر
طرز تهیه :
در یک قابلمه ی کوچک و در حرارت ملایم شکلات و شکر و شربت را می ریزیم تا کاملا ذوب و یکدست شوند.
ارزش غذایی کیک ایرلندی در هر وعده :
0 گرم چربی اشباع نشده
3 گرم چربی اشباع شده
16 میلی گرم سدیم
30 گرم کربوهیدرات
1 گرم فیبر
21 گرم شکر
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000کالری