امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(06-08-2014، 10:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:42)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیساااااااااااااااااااااااان چی شد؟ 0_0

هیچی امیر حسین .. دعا کنید .. هنو نذاشتن ببیننش ..

از اتاق عمل آوردنش بیرون ..

ساعت 8:30 بردنش .. الان آوردنش بیرون ..
جریان چیه ؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(06-08-2014، 10:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:42)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیساااااااااااااااااااااااان چی شد؟ 0_0

هیچی امیر حسین .. دعا کنید .. هنو نذاشتن ببیننش ..

از اتاق عمل آوردنش بیرون ..

ساعت 8:30 بردنش .. الان آوردنش بیرون ..
دکترش هیچی نگفته؟
اینقد بدم میاد از این دکترایی که میخوان جو بدن >_<
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 165
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-08-2014، 10:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:45)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا واکسن زدی ؟

باورم نمیشه .. داری میری کلاس اول ؟ ^_^

بابــــا نـــــــان دااااد :|

بآ خآلش هم سنه O_o

من دارم پی میخونم:|
منظورم اینه اون زمان رو قشنگ یادمه:|

تجربی .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-08-2014، 10:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:43)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ندایی خوبی؟

من به  این پسر امیدوارم.. واقعا بچه خوبیه -_-

خوبم تو خوبی ؟ ^_^

تو مگه رز نیستی?:|

(06-08-2014، 10:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:45)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا واکسن زدی ؟

بآ خآلش هم سنه O_o

تجربی .-.

انسانی هستم:|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ×ThundeRBolT× ، Mason
(06-08-2014، 10:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جریان چیه ؟
جـــرآحیهـ :|
 سپاس شده توسط Mason
ایسان تو مریضی ؟ 0_0
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-08-2014، 10:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:43)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ندایی خوبی؟

من به  این پسر امیدوارم.. واقعا بچه خوبیه -_-

خوبم تو خوبی ؟ ^_^

تو مگه رز نیستی?:|

(06-08-2014، 10:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا واکسن زدی ؟

بآ خآلش هم سنه O_o

تجربی .-.

انسانی هستم:|

خودمو گفتم .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
درود بر همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason ، ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-08-2014، 10:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز من شکسپیر شدم:|

اهورا شکسپیر .. !

نقل قول: ایشالله که چیزی نیس
عمل موفقیت امیز بود(:
محیا خوب شده(:
(این جمله دکترس)Big Grin

مهیا خوب شد ؟ ..

خدا کنه .. ینی تنها آرزوم شده خوب شدن مهیا ..

هیچی دیگه نمیخوام .. مریضیه خودم ب درک ..

فقد مهیا ..

فقد ..

خوب میشه!
ایشالله درس میشه
امیدوارم.__.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
بخوره تو سرتون این دلداری دادناتون -_- :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 84 مهمان