امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(06-08-2014، 10:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممــــد تو رآ میری موضوع هآی منو میبندی ؟ -.- از بیکآریت در کآر هآی خیر استفآده کن حداقل -.-
1کیشو بستم اونم تکراری بود :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(06-08-2014، 10:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز دردش رو یادم:|
تا سه روز به گ** خوری میوفتی:|
cry girl

T_T
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mohammad 77
سلام .. :/
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mohammad 77 ، ✘v!☻lent girl✘
(06-08-2014، 10:29)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:27)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:23)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتا احساس میکنم خیلی برام آشنایی |:

هی.خسته نباشی.تازه شناختی؟
من و محیا فرزند خونده هات بودیم(ᵔᴥᵔ)
نخیر تازه نشناختم وایسادم ببینم عکس العملت چیه |:
اره ^_^
میدونم من همون اول شناختمت.گفتم شاید منو نشناسی^_^
خوبی؟از محیا خبر نداری؟
نع چن روزیه نیست ._.
(06-08-2014، 10:32)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:28)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:25)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:23)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهاااااااا جــــ*ـــرت میدم من گشنمه آخه >__________<

اوو لا لــآ :|
مرگ >_<
الان اون اوولالا رو میکنم تو حلقت |:

وآ :|
چـرآ ایـن انقــدر خـَــشن شــُده ؟ ._.
رهــآ خواهــر (: ؟ زنــده ای ؟ ^_^*
پ.خ رو بخون |:
(06-08-2014، 10:34)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:31)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_0

هاع؟
بیشین بینیم باو چرت نگو.
خدایی از وقتی تو گفت و گو اومدم داره با ادبیتم میزنه بیرون
درد >_<

گآو شُده :|||||||
(. . )
عذاب وجدان
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 162
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، ~~SARA:HIVA~~
(06-08-2014، 10:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:30)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس برم واکسن بزنم ._. cry girl

:||

چرا بچه مردمو میترسونی؟ :|

اصن درد نداره :|

فقط 2 دقیقه بعدش یکم سرگیجه داری :|

پ اون بهیار من خرکی زد:|

(06-08-2014، 10:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مانتو شلوارمو گرفتم .. اه شانس گندمون .. از هرچی بدمون میومد سرمون اومد ._.

مانتو شلوارمون خیلی خشگله .. اهورا میدونی شکل مانتو شلوار کیه ؟ :||

دختر فردوسیا ._. !

پوففف ._.

جیغغغ زنگ زدن .. خالم زنگ زد الان میام ..

خو مگه بده شکل اوناس?:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Thyme ، ✘v!☻lent girl✘
(06-08-2014، 10:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:30)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس برم واکسن بزنم ._. cry girl

:||

چرا بچه مردمو میترسونی؟ :|

اصن درد نداره :|

فقط 2 دقیقه بعدش یکم سرگیجه داری :|
نه  بعدش دیگه دستت درد میکنه نمیتونی حرکتش بدی
به بعضیـــــــا باســــ گفت: عزیزم

توکه به یکی دست میدی

به یکی پا

به یکی هم دل

کلا  کارت اهداء عضو داری

هــــــــع

سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
نقل قول: خو مگه بده شکل اوناس?:|

آره از اون دخترا من بدم میاد ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 162
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~
(06-08-2014، 10:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوردنش بیرون از اتاق عمل .. ولی هنوز نیاوردنش که ببینتش ..

تازه آوردنش بیرون .. گفتن ب هوشِ ولی هنوز ندیدنش ..

دعا کنید ..

هوففف

.__.
خوب میشه!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
(06-08-2014، 10:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممــــد تو رآ میری موضوع هآی منو میبندی ؟ -.- از بیکآریت در کآر هآی خیر استفآده کن حداقل -.-
1کیشو بستم اونم تکراری بود :|

قبلا هم بسته بوتی .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 162
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
از ایــــن بآرون از ایـــن کوچهـ از ایــــن آهنگ بیزآرم از این کهـ تو تنهآم کردی ولی بآزم دوست دآرم ..:L28:

یکی بیآد وسط :|||||||

فـآطی  اهورآ رآس میگهـ همون لحضه که وآکسن میزنی درد نداره ..

ولی بعدش 2.3 روز درد شدید داره ^_^
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان