امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(06-08-2014، 10:28)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرعتم پایینه نمیتونم سپاس بدم دلخور نشید ._. !

خُ اهورا میگفتی این یاروئه کی هست ریشویه :| ؟

این اقاهه استاد رشته رزمی ای کی هس:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، ◄Iяαи► ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mohammad 77
آگهی
باس برم واکسن بزنم ._. cry girl

:||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، First Star ، ◄Iяαи► ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mohammad 77
(06-08-2014، 10:28)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:23)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهاااااااا جــــ*ـــرت میدم من گشنمه آخه >__________<
ببینـــــم ..الـآن خودت بودی؟

تو کهـ خیلی بآادب بودی ..

بآ بقیه پسرآ خیلی فرق میکردی ..

گمشو دیگهـ بآ من ح نزن >_____<
0_0

هاع؟
بیشین بینیم باو چرت نگو.
خدایی از وقتی تو گفت و گو اومدم داره با ادبیتم میزنه بیرون
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 159
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
اینجا هم چی تو همهaah
به بعضیـــــــا باســــ گفت: عزیزم

توکه به یکی دست میدی

به یکی پا

به یکی هم دل

کلا  کارت اهداء عضو داری

هــــــــع

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(06-08-2014، 10:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نورا خوبی ؟ ..

نه خوب نه بد (:
نورا ؟ ..

نمیخوای ب من بگی چیشده ؟ ..

مرضیه نی .. ولی منکه هستم !

خب مرضیه هم بود همش بهم میگف نورا تقصیر خودته :/

دردام بیشتر میشد -_-

باشه !
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-08-2014، 10:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

پوکر فیست کجاس!?:|

گمش کردم :/

بیا من پیداش کردم←:|

رها اصولا هیچ پسر مودبی وجود نداره:|
 سپاس شده توسط First Star ، Thyme ، ✘v!☻lent girl✘
(06-08-2014، 10:28)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:25)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:23)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهاااااااا جــــ*ـــرت میدم من گشنمه آخه >__________<

اوو لا لــآ :|
مرگ >_<
الان اون اوولالا رو میکنم تو حلقت |:

وآ :|
چـرآ ایـن انقــدر خـَــشن شــُده ؟ ._.
رهــآ خواهــر (: ؟ زنــده ای ؟ ^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ✘v!☻lent girl✘
سلام :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، Mohammad 77 ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-08-2014، 10:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا من پیداش کردم←:|

دستم دیگه کشش نداره پوکر بذاره :/
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
بچ من دیگه از اول مهـر نمی آیم می خوآهم امسآلو خرخونی کنم .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 105 مهمان