امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(05-08-2014، 23:49)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دنبال عکس برا آواتارم!!!!

هم اکنون به یاری سبزتان نیاز مندیم!!!

بذا الان یه سایتیرو برات اس ام اس میکنم برو اونجـآ..!فقط به کسی ندیا...!راسی فیلتره..!باید با فیلتر شکن باز کنی..!

(05-08-2014، 23:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:49)PastiL kheRsI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._______.

راسی مبارکه ..! کنترل پنل ناظم دار شدید..!Smile

معذرت بخـواه..>_<
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، βΑllεяiηΑ♡ ، الیکا0 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
(05-08-2014، 23:51)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:48)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها بخند|:

مثل قديم باش (..*)

مگه اخمو ام؟؟؟؟
اره
|:
فايده نداره
ما بر نميگرديم
يادته مشورت ميكرديم-_-
آخر موفق شدم^_^*
مرسي
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، الیکا0 ، PastiL kheRsI
(05-08-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:47)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس بچه ها 
برام لالا Smile

انقد رو مخمه پسرا اینجوری حرف میزنن ! >~<

خو مث آدم بگو میخوای خیر سرت بری بخوابی ! *-______________-*

باید بگه نفله ها من میرم بکپم ؟ :|

یه کروز
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
درباره چی می حرفین
موضوع آزاد
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط الیکا0
(05-08-2014، 23:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:49)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:45)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین خوبه
میخوای عوض کن

رو دروآسی نآریم - ـــــــــــــــ -
عوض کنم یا نه؟؟

پووووووف
میگم همین خوبه ولی بهترشو دیدی بزار :||||||||||||||
اوه اوه .ــــ.
باشه ببخشید من غلط کردم .

چیزی نگفتم که :|||||||||||

عه ؟؟ بازم بخشید !!  :|
 سپاس شده توسط الیکا0
راسی مبارکه ..! کنترل پنل ناظم دار شدید..!Smile

معذرت بخـواه..>_<

-----------------------------------------------------------------------
داری دور بر میداری یکم بهت رو میدم آ ._____.
 سپاس شده توسط الیکا0 ، βΑllεяiηΑ♡ ، PastiL kheRsI
(05-08-2014، 23:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:47)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس بچه ها 
برام لالا Smile

آره (: !

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
اومایگاش

ومپایر
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(05-08-2014، 23:54)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:51)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:48)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها بخند|:

مثل قديم باش (..*)

مگه اخمو ام؟؟؟؟
اره
|:
فايده نداره
ما بر نميگرديم
يادته مشورت ميكرديم-_-
آخر موفق شدم^_^*
مرسي

یه ذره به هم ریخته ام!!!

اونا رو که یادمه! مگه میشه یادم بره!!

خوبه که به خواستت رسیدی^_^
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 128
 سپاس شده توسط PastiL kheRsI
(05-08-2014، 23:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس بچه ها 
برام لالا Smile

آره (: !

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

رو اون بکپمش باید تاکید کرد فقط (: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان