امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(05-08-2014، 23:40)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی \: !؟!

كوفت /:

دوباره بدون اينكه به من بگب امضاتو عوض كردي ? >.<

اين محمد 77 يه سلـام داد يه خط سپاس گرف /:

اصن حسود نيستم آ فقد خواستم بگم كه بدونيد ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Y.a.S.a.M.i.N ، [ niki ] ، Mohammad 77 ، الیکا0
آگهی
(05-08-2014، 23:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:41)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی آوتارم رو عوض کنم؟؟Undecided

همین خوبه
میخوای عوض کن

رو دروآسی نآریم - ـــــــــــــــ -
عوض کنم یا نه؟؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
استخر امروز چه حالی داد ^O^

جاتون خالی بود ..

بای =))))
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، βΑllεяiηΑ♡ ، PastiL kheRsI
(05-08-2014، 23:45)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:42)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:41)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:31)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالب بدوتی وقتایی که تو داخل گ.آ هستی احساس بهتری دارم

._____. !

خجالت کشیدم از خودم \: !

انگار پشتیبانم هستی........از من. حفاظت می کنی....نمیدونم چه. مدل حسیه.اما با تو شاد ترم

|: !

حرفمو پس میگیرم خوب خرم کرد \: ! |: ! .____.*

عاشقتم:-*:-*:-*
بسه فیلم هندیش نکن .____.* !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط الیکا0
(05-08-2014، 23:41)PastiL kheRsI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -_-

به زودی  شما رو پیدا خواهیم کرد..!*_* در شبکه ی اجتمـآعـی..!((:

پریـآم هسم..-_-
شما بگشتن ادامه بده چند سال دیگه موفق میشی Wink

(05-08-2014، 23:42)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:38)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -_-

سلام ممد  :-)
چته سلامی با ناراحتی کردی?
سلام از کلاس اومدم خستم ._. !

اهان..
خسته نباشی ممد Wink
ممنونم سینا cof
 سپاس شده توسط PastiL kheRsI ، الیکا0 ، CTG ، βΑllεяiηΑ♡
(05-08-2014، 23:45)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:40)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی \: !؟!

كوفت /:

دوباره بدون اينكه به من بگی امضاتو عوض كردي ? >.<

اين محمد 77 يه سلـام داد يه خط سپاس گرف /:

اصن حسود نيستم آ فقد خواستم بگم كه بدونيد ._.

ببخشید ._.* !

حسود \: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(05-08-2014، 23:44)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كلي محمد پيدا كردم پري 

||:
اينقد شباهت داشتن-_-*

من به صابر پيام دادم

ديگه كسي نده/:

رها^_^*

من میدونم هستش..-_- بالاخره من پیداش میکنم..!^_^

تا الان یه 10 نفری فکر کنم پیام دادن..!Confused
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(05-08-2014، 23:44)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كلي محمد پيدا كردم پري 

||:
اينقد شباهت داشتن-_-*

من به صابر پيام دادم

ديگه كسي نده/:

رها^_^*

باشه!

جانم؟؟؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 125
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، CTG
خدافس بچه ها 
برام لالا Smile
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mohammad 77
(05-08-2014، 23:45)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:41)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی آوتارم رو عوض کنم؟؟Undecided

همین خوبه
میخوای عوض کن

رو دروآسی نآریم - ـــــــــــــــ -
عوض کنم یا نه؟؟

پووووووف
میگم همین خوبه ولی بهترشو دیدی بزار :||||||||||||||
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، الیکا0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان