امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

لادن
.-.
آگهی
حوصلمون سر رفت خدایی یه دختری چیزی بیاد ما ماساژ بده خوبConfused
نیکی یاسی یکتون بیاد
(05-08-2014، 23:28)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:27)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:21)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا جونم کاری از دسم بر میاد؟؟؟
:-!

عزیزم
گلم
فدات شم
چرا انقد رو مخ منی !؟!
اصن هر چی میگی احساس میکنم میخوام خفت کنم .____.
البته ببخشیدا ...

اون ماله قبل بود!!!پریا جوابمو دادUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

کلی گفتم \: ! .____.

جالب بدوتی وقتایی که تو داخل گ.آ هستی احساس بهتری دارم
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(05-08-2014، 23:30)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلئهخعئیربسیفذرلقدئخومردتااغداغ

|: !

مبارکه *^0^*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(05-08-2014، 23:28)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:23)PastiL kheRsI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

>__<

ینی مغزم ترکید..چرا گیج بازی در میارید..!؟؟؟!-_-

مرضیه..؟؟!پریـآم..|: یه کمکی بکن..|:
توضی بده از اول که چرا اکانت زدی بعدش کاری از دستم بر اومد چشم !

بابا سارینـآ..(خواهرم...معرف حضور هست..!((: ) رمزمو عوض کرد..چون تو این مدت..مدرسمون میخواس یه امتحان بگیره..-_- منم نشستم درسمو خوندم..|: دوشنبه امتحـآن داشتم..!>_< حالا ک*** یادش نمیـآد رمزو چی گذاشته..!>_<

از شما خواهش میشود به صابر پیام بده..یا به همین جاسمین..!>_<
 سپاس شده توسط Dead Silence ، βΑllεяiηΑ♡
(05-08-2014، 23:27)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:21)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:18)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش حقیقت ناراحت بودم از فحش دادن بهت چون اون روز عصبی بودم رفیقمم تحریکم میکرد برا همین فحش دادم من اینجوری هستم که کسی جوابمو نده قیافه بگیره عصبی میشم نارحت تو هم چند روز بود جواب منو نمیدادی هر چی می گفتم ناراحت شدم فحش دادم دیگه ولی شرمنده کارم درست نبود

فحش ندادی  !
آخرین باری که همو دیدیم همون موقع بود که عکسه فرند فیس بوکت رو انداختی منم تیکه خفن انداختم
ما رو خر کردی؟
این همه بهت فحش دادم

فوش ندادی  !
اشتباه گرفتی داداش من
فک کنم عکس انریکه رو اواتارت بود؟
این همه فحش دادم داداش!
اگه خودت بودی مردانه بگو کسخلمون نکن

یادم اومد :|
ولی عکس زین بود
منم ببخش اگه فوش خارجی دادم
(05-08-2014، 23:30)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلئهخعئیربسیفذرلقدئخومردتااغداغ

تبریک میگم شدین بنفش
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
بچه ها این حمید کسخله معلوعه اولین زیدشه خیلی عقده ای بچه مردم یه سری خو بهشون گیر دادم تخ نداشت جواب بده چرا میگه با من در نیوفتین؟!
بلد نیست حرف بزنه خیلی فنچه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=102738
زیدشم خانومیه دیگه دو تا مشنگ کنار هم بهم میان!
(05-08-2014، 23:31)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:28)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:27)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:21)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا جونم کاری از دسم بر میاد؟؟؟
:-!

عزیزم
گلم
فدات شم
چرا انقد رو مخ منی !؟!
اصن هر چی میگی احساس میکنم میخوام خفت کنم .____.
البته ببخشیدا ...

اون ماله قبل بود!!!پریا جوابمو دادUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

کلی گفتم \: ! .____.

جالب بدوتی وقتایی که تو داخل گ.آ هستی احساس بهتری دارم

._____. !

خجالت کشیدم از خودم \: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(05-08-2014، 23:31)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلمون سر رفت خدایی یه دختری چیزی بیاد ما ماساژ بده خوبConfused
نیکی یاسی یکتون بیاد

سی*تیر لطفا
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، [ niki ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان