امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(05-08-2014، 23:21)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:18)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:03)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی اشکان همه رو خر میکنه بجزء سکوت!
این مهناز اسکول چجور صحبت می کرد انگار من واقعا حاجی هستم خخخخخخخخخخخخخ
عجب ادمی هستم منSmile این سینا قیفه این تازه کاره هادی رو با من مقایسه نکنید

فک کردم سینا هستی
نمیومدی یه مدت
دهنت سرویس Big Grin
داداش حقیقت ناراحت بودم از فحش دادن بهت چون اون روز عصبی بودم رفیقمم تحریکم میکرد برا همین فحش دادم من اینجوری هستم که کسی جوابمو نده قیافه بگیره عصبی میشم نارحت تو هم چند روز بود جواب منو نمیدادی هر چی می گفتم ناراحت شدم فحش دادم دیگه ولی شرمنده کارم درست نبود

فحش ندادی  !
آخرین باری که همو دیدیم همون موقع بود که عکسه فرند فیس بوکت رو انداختی منم تیکه خفن انداختم
ما رو خر کردی؟
این همه بهت فحش دادم

فوش ندادی !
اشتباه گرفتی داداش من
آگهی
>__<

ینی مغزم ترکید..چرا گیج بازی در میارید..!؟؟؟!-_-

مرضیه..؟؟!پریـآم..|: یه کمکی بکن..|:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Dead Silence
پیام دادم به جاسمین پریا
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(05-08-2014، 23:21)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا جونم کاری از دسم بر میاد؟؟؟
:-!

عزیزم
گلم
فدات شم
چرا انقد رو مخ منی !؟!
اصن هر چی میگی احساس میکنم میخوام خفت کنم .____.
البته ببخشیدا ...
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
خخخخ نيكي ؟؟!

اين موقعيتو يادته (;  ؟؟!

سلــــــــــــــــــــــــــــــــــآم به همه ؟!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(05-08-2014، 23:21)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو *-_-*
گذشته گذشته دیگه من اون ادم قدیمی نیستم نیکی
دوست دارمHeart
(05-08-2014، 23:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه كيه؟؟|:

منم....
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(05-08-2014، 23:25)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ نيكي ؟؟!

اين موقعيتو يادته (;  ؟؟!

سلــــــــــــــــــــــــــــــــــآم به همه ؟!

آره *-_-*

اییییش

فقط خفه شو *-_-*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(05-08-2014، 23:25)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:21)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا جونم کاری از دسم بر میاد؟؟؟
:-!

عزیزم
گلم
فدات شم
چرا انقد رو مخ منی !؟!
اصن هر چی میگی احساس میکنم میخوام خفت کنم .____.
البته ببخشیدا ...

اون ماله قبل بود!!!پریا جوابمو دادUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided
(05-08-2014، 23:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:21)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:18)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کردم سینا هستی
نمیومدی یه مدت
دهنت سرویس Big Grin
داداش حقیقت ناراحت بودم از فحش دادن بهت چون اون روز عصبی بودم رفیقمم تحریکم میکرد برا همین فحش دادم من اینجوری هستم که کسی جوابمو نده قیافه بگیره عصبی میشم نارحت تو هم چند روز بود جواب منو نمیدادی هر چی می گفتم ناراحت شدم فحش دادم دیگه ولی شرمنده کارم درست نبود

فحش ندادی  !
آخرین باری که همو دیدیم همون موقع بود که عکسه فرند فیس بوکت رو انداختی منم تیکه خفن انداختم
ما رو خر کردی؟
این همه بهت فحش دادم

فوش ندادی  !
اشتباه گرفتی داداش من
فک کنم عکس انریکه رو اواتارت بود؟
این همه فحش دادم داداش!
اگه خودت بودی مردانه بگو کسخلمون نکن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان