05-08-2014، 23:23
(05-08-2014، 23:21)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2014، 23:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما رو خر کردی؟
(05-08-2014، 23:18)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2014، 23:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داداش حقیقت ناراحت بودم از فحش دادن بهت چون اون روز عصبی بودم رفیقمم تحریکم میکرد برا همین فحش دادم من اینجوری هستم که کسی جوابمو نده قیافه بگیره عصبی میشم نارحت تو هم چند روز بود جواب منو نمیدادی هر چی می گفتم ناراحت شدم فحش دادم دیگه ولی شرمنده کارم درست نبود
(05-08-2014، 23:03)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حاجی اشکان همه رو خر میکنه بجزء سکوت!
این مهناز اسکول چجور صحبت می کرد انگار من واقعا حاجی هستم خخخخخخخخخخخخخ
عجب ادمی هستم من این سینا قیفه این تازه کاره هادی رو با من مقایسه نکنید
فک کردم سینا هستی
نمیومدی یه مدت
دهنت سرویس
فحش ندادی !
آخرین باری که همو دیدیم همون موقع بود که عکسه فرند فیس بوکت رو انداختی منم تیکه خفن انداختم
این همه بهت فحش دادم
فوش ندادی !
اشتباه گرفتی داداش من