امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(05-08-2014، 23:18)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:03)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی اشکان همه رو خر میکنه بجزء سکوت!
این مهناز اسکول چجور صحبت می کرد انگار من واقعا حاجی هستم خخخخخخخخخخخخخ
عجب ادمی هستم منSmile این سینا قیفه این تازه کاره هادی رو با من مقایسه نکنید

فک کردم سینا هستی
نمیومدی یه مدت
دهنت سرویس Big Grin
داداش حقیقت ناراحت بودم از فحش دادن بهت چون اون روز عصبی بودم رفیقمم تحریکم میکرد برا همین فحش دادم من اینجوری هستم که کسی جوابمو نده قیافه بگیره عصبی میشم نارحت تو هم چند روز بود جواب منو نمیدادی هر چی می گفتم ناراحت شدم فحش دادم دیگه ولی شرمنده کارم درست نبود

فحش ندادی !
آخرین باری که همو دیدیم همون موقع بود که عکسه فرند فیس بوکت رو انداختی منم تیکه خفن انداختم
آگهی
هه هه نیکی اومد
نیکی جان خوبی؟
با یه لب بازی موافقی :دیBig GrinSmile
عارفه به ای مدیر بنفشه که این زیره..!Jasmin...بگو من پریـآم...همین فقط..!
خفه شو *-_-*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
یه روز نبودم نسخه زدین |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(05-08-2014، 23:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:18)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 23:03)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی اشکان همه رو خر میکنه بجزء سکوت!
این مهناز اسکول چجور صحبت می کرد انگار من واقعا حاجی هستم خخخخخخخخخخخخخ
عجب ادمی هستم منSmile این سینا قیفه این تازه کاره هادی رو با من مقایسه نکنید

فک کردم سینا هستی
نمیومدی یه مدت
دهنت سرویس Big Grin
داداش حقیقت ناراحت بودم از فحش دادن بهت چون اون روز عصبی بودم رفیقمم تحریکم میکرد برا همین فحش دادم من اینجوری هستم که کسی جوابمو نده قیافه بگیره عصبی میشم نارحت تو هم چند روز بود جواب منو نمیدادی هر چی می گفتم ناراحت شدم فحش دادم دیگه ولی شرمنده کارم درست نبود

فحش ندادی  !
آخرین باری که همو دیدیم همون موقع بود که عکسه فرند فیس بوکت رو انداختی منم تیکه خفن انداختم
ما رو خر کردی؟
این همه بهت فحش دادم
پریا جونم کاری از دسم بر میاد؟؟؟
:-!
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
عارفه كيه؟؟|:
(05-08-2014، 23:21)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روز نبودم نسخه زدین |:

آره *0_0*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
صبا||:

اينا چي ميگن--
 سپاس شده توسط PastiL kheRsI

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 92 مهمان