امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

امروز کلی تیپ زدم
رفتم سلمونی مدل مو
یه حالت جذب اتم شدم
ولی...
ماده از خونش بیرون نیومد :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
(05-08-2014، 21:04)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 21:01)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:59)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:55)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنتو ببند |:
درست صحبت کن همشیره جایز نیست اینجوری صحبت می کنی
شما اسمتون نماد شیطانه
به من چه |:
اسم شما چه ربطی به شما داره؟!خیلی عجیبه
پیک لادی یعنی اسرائیل یعنی شیطان این اسمو وردار وگرنه برادر ها چوب می کنن جایی که نباید بکنن
همشیره درست صحبت کنه که جایز نیس اونوخ جنابعالی هرچی خواستی بگی؟ ن؟؟؟؟
برادرا غلط اضافی کردن با تو:/
خدافظ همگی.
بنده هر کاری بخام می کنم هیچ کسی هم نمیتونه کاری کنه به بچه های بالا بگم سایت رو فیلتر می کنن اینجوری صحبت نکن جایز نیست
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(05-08-2014، 22:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:25)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ...

فحش بده به من !

این همه که فحش دادن

تو هم روش |:

من ناراحت نمیشم !

وایی عزیزم چ پسر خوبی ..

:|||| !

نمیخوام .. فقد اینکه ب من و اتفاقاتی که برام میوفتن کاری نداشته باشی ..

مسخره میکنی !

من اصلا به فحش اعتقادی ندارم ...

الان تو من به من بگی مادر فلان

واقعا مادر من اینطوریه قطعا نیست

وقت فحش یه چیز الکیه

ولی به ادم بر میخوره:|

به من که بر نمیخوره |:

انقدر بگه تا جونش در بیاد

یارو مادر و خواهر من که

اونطوری نمیشن که!
یه حرف درست که تو زندگیت زدی همینه!
میدونی من چندساله دارم سعی میکنم اینو تو مخ مردم کنم?:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، S R U H
(05-08-2014، 22:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:34)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی عزیزم چ پسر خوبی ..

:|||| !

نمیخوام .. فقد اینکه ب من و اتفاقاتی که برام میوفتن کاری نداشته باشی ..

مسخره میکنی !

من اصلا به فحش اعتقادی ندارم ...

الان تو من به من بگی مادر فلان

واقعا مادر من اینطوریه قطعا نیست

وقت فحش یه چیز الکیه

ولی به ادم بر میخوره:|

به من که بر نمیخوره |:

انقدر بگه تا جونش در بیاد

یارو مادر و خواهر من که

اونطوری نمیشن که!
یه حرف درست که تو زندگیت زدی همینه!
میدونی من چندساله دارم سعی میکنم اینو تو مخ مردم کنم?:|

کلا کسایی که بهشون بر میخوره ...

اعتماد به نفس ندارن

فکر میکنن مادر و خواهرشون

واقعا همنطورین !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(05-08-2014، 22:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز کلی تیپ زدم
رفتم سلمونی مدل مو
یه حالت جذب اتم شدم
ولی...

ماده مشکل شیمیایی داشته!
ازمایش شکست کامل نخورده
به عمل دوباره نیاز دارهپتانسل ماده تا چقدره?
حجم بالا رو میتونه تحمل کنه یا ماده تنگه?:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، بیتا خانومی*. ، Jack Daniel'ѕ
(05-08-2014، 22:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:33)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااای مهنازی؟(:
خوبی؟

بیتــآ *.*

سلآم عزیز .. ♥

خوبم ^ـ^
توخوبی؟ ^0^*
منم خوبم.♥‿♥
چه خبراااا؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 108
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
دلم واس خودم میسوزه !!
من خیلی تنهآم 
اه لعنتی .... 
خدافظ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، بیتا خانومی*.
(05-08-2014، 22:39)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:33)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااای مهنازی؟(:
خوبی؟

بیتــآ *.*

سلآم عزیز .. ♥

خوبم ^ـ^
توخوبی؟ ^0^*
منم خوبم.♥‿♥
چه خبراااا؟

امشبـ رفتیم بـآ خوآهرم تئآتر دیدیم ^ــ^*
خیلی خوب بود *.*

تو چــه خبر؟ >ــ^
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*.
(05-08-2014، 22:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 22:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز کلی تیپ زدم
رفتم سلمونی مدل مو
یه حالت جذب اتم شدم
ولی...

ماده مشکل شیمیایی داشته!
ازمایش شکست کامل نخورده
به عمل دوباره نیاز دارهپتانسل ماده تا چقدره?
حجم بالا رو میتونه تحمل کنه یا ماده تنگه?:|

دو جمله آخرتو نفهمیدم :|
ولی پنجشنبه دوباره میرم آزمایش
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
نقل قول: چرا تماس بگیرید بیشتر اشنا شیم:/\

شُما ؟ ._.

▬▬
سروش برادر من منکه نخواستم بهت فحش بدم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 108
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 105 مهمان