امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

البومشون "زدبازی" نیس:|

سلام(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، aCrimoniouSs
آگهی
(05-08-2014، 20:37)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خب...
مگه اینکه خودت تَریف کنی -__-
زن گرفتی من باس باش ی صحبت دوستانه داشته باشم حواسش باشه یوخ چیزی ازت نپر3 مخصوصا شبــــــــا -_-*

اگه نقصی دارم بگید برطرف کنم ! ( جنبه انتقاد پذیری بالا ! ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 95 )
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، aCrimoniouSs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-08-2014، 20:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دسته داشت از دمه خونمون رد میشد ..

فک کردم شهادته .. یهو گفت برای جوان ناکام فاتحه ..

چ مداحی براش میکنن ..

چ جمعیتی ..

الهی .. پسره 20 سالش بود .. هعی خدا ..

دلم گرفت .. هعییییییییییییییییییییییییییییی ..
یه لحظه سکوت.
فاتحه وا3 آمرزشش...جوون بوده ثواب دارهp329
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 95
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-08-2014، 20:38)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:37)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خب...
مگه اینکه خودت تَریف کنی -__-
زن گرفتی من باس باش ی صحبت دوستانه داشته باشم حواسش باشه یوخ چیزی ازت نپر3 مخصوصا شبــــــــا -_-*

اگه نقصی دارم بگید برطرف کنم ! ( جنبه انتقاد پذیری بالا ! ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 95 )
مگه تو جنبه مثبتم داری?ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 95
 سپاس شده توسط Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє
خـب ..
فهیمـه ..
ایمـآن ..
آیـسآن ..
فـآطمـه .. 
و.. (همـه دیـه .. -_- )
فلن ..
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Wanton
(05-08-2014، 20:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقلش اینه که واسه دختر بازی توی سایتی که 60% کاربرا دخترن عکس لختمو نمیذارم :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، aCrimoniouSs ، ∆ MeRzaD ∆ ، -м α є ∂ є-
(05-08-2014، 20:40)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـب ..
فهیمـه ..
ایمـآن ..
آیـسآن ..
فـآطمـه .. 
و.. (همـه دیـه .. -_- )
فلن ..
بچه ها چ حس خوبی داره اول بودن ^__^*
خدافظی(:
 سپاس شده توسط Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~JaSmIn~
سلام :|
 سپاس شده توسط Wanton ، aCrimoniouSs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(05-08-2014، 20:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقلش اینه که واسه دختر بازی توی سایتی که 60% کاربرا دخترن عکس لختمو نمیذارم :|
یا خدا...
اصن من اشتبا کردم بشین تا صب وا3 زنت توضیح بده...
دعوا نکنید جون جدتون.
 سپاس شده توسط Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-08-2014، 20:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه:|
Good boy
من گفتم پسرا ببینن
دیگه اون دخترایی که دیدن  خودشون کرم داشتن:/\Angel

(05-08-2014، 20:44)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدا...
اصن من اشتبا کردم بشین تا صب وا3 زنت توضیح بده...
دعوا نکنید جون جدتون.
شوخی میکنه:/\(:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 100 مهمان