05-08-2014، 15:38
دسـت بـه “صورتـم” نـزن !
می تـرسم بیـفتـد
نقـاب خنـدانـی کـه بـر چهـره دارم !
و بعــد
سیـل ِ اشـک هـایـم “تـــــــــــو” را بـا خـود ببــرد
و بـاز
من بمانم و تنهــــــایی …!!!
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
دسـت بـه “صورتـم” نـزن ! می تـرسم بیـفتـد نقـاب خنـدانـی کـه بـر چهـره دارم ! و بعــد سیـل ِ اشـک هـایـم “تـــــــــــو” را بـا خـود ببــرد و بـاز من بمانم و تنهــــــایی …!!!
بــﮧ بعضیـــآ بـآسـ گفــ:
عـزیــزمـ ٺـُو از شعـــورٺ اسٺفــاבه ڪــטּ، اگـــﮧ ٺمــومـ شــב مــטּ بـازمـ بـراٺ میـפֿـرمـ !
به بعضیــــــ ـ ـ ـآ چیزی نبآید گفتـــــــٍ شـ ـ ـ ـآید حرمتـــ یه روزآیی رو نگـــه دآری که اونآ یآدشون رفتـ ـ ـه ...
05-08-2014، 15:43
کاش … پرده میدانست … تاپنجره باز است فرصت رقصیدن دارد…!!!
05-08-2014، 15:50
میـــــــدانــــــــی خدا باد را برای چـــ ـ ـ ـ ـ ـه آفرید؟؟؟
برای آنکــه در گیــــــــسوان بلند تو بپیچد. و زیباترین آبشـــــ♥♥♥ـــــــار جهان را خلق کند. ali jafari
05-08-2014، 17:35
گـفــت: دُعــا کـنـی می آیـــد
گــفــتم: آنــکــه بــا دعـایــی بـیـایــد بــه نـفـریـنـی مـیــــرود ... خـواسـتــی بــیــایــی بــا دُعــا نـیــا بــا دل بـیــا....
06-08-2014، 10:17
نه نــــــــــابم …
06-08-2014، 10:21
چند روزه حآلم خرابه ..
تنهآم .. گریه میکنم .. باهمه دعوا میکنم .. غذانمیخورم .. میدونین چرا .. چون اونی ک تو تنهایی پیشم بود تنهام گذاشت.. اونی ک باگریه من گریه میکرد ب گریه ام انداخت.. اونی ک ب خاطر من باهمه دعوا میکرد،ترکم کرد .. اونی ک میگفت اگه غذا نخوری میکشمت، باعث شد غذانخورم .. آره .. اون رفت .. بدون هیچ دلیلی .. بدون خداحافظی .. فقط گفت میخآم بخآبم عزیزم .. همین ..فقط همین .. سالهاست ک فکر میکنم تو خوآب زمستونیه .. اما اون منو ترک کرده .. میدونم .. بدون هیچ دلیلی .. رفت .. دنبال بقیه ..
06-08-2014، 12:16
بعضیااا هیچوقت گرسنه نمیشند
چووون همیشه حسررت مارو میخورند....!
06-08-2014، 13:10
بی خیییییال
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|