امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(05-08-2014، 15:36)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:34)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:33)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آواتارم خوبه یا قبلی
خب مسلما این قشنگه
بمیری که هیچ وقت آدم نمیشی
ببین یه گند خفنی صبح زدم حالم از خودم بهم میخوره
من آدم بشم تو تهنا می مونی 
چه گندی جون هدهد بگو
 سپاس شده توسط TurK WolF
آگهی
ســَـلآم .. ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 48
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 48
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، TurK WolF
(05-08-2014، 15:39)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:38)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا حجت(sookoot)
ببخشيا چرا كپي كردي جمله بيو منو Big GrinDodgy
نه من از یک سایتی برداشتمSmile
باشه ×___×
 سپاس شده توسط TurK WolF
(05-08-2014، 15:40)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرلله رآبطه ی جنسی بآ مآشین O_o مردم کمبود دآرن O_O

توم خوندی اون تــآیپکرو 0__0

(05-08-2014، 15:41)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:37)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:35)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:34)شادي 19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون-.-

خونه و زنگي نداري تو(:

(:
درحـآل حآضر مآمآنم اینـآ نیستن من فقط پـآی کآمپیوترم ^ـ^

(05-08-2014، 15:34)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AngelAngelAngelbathtimefishingkaffe2

اسپـم ^ـ^

ببخشید ._.
مدیـر ببخشید\/

من بــرآی خودت گفتم که بهت اخطــآر ندن ._.
هر طور رآحتی ..
میدونم :|
باش o_o
مرسی*_0
._.

^ــ^
خوآهش می کنم
(05-08-2014، 15:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:37)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:35)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:34)شادي 19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((((:

من کلــا در اینجــآ پلآسم ^ـ^

خوبی؟ (:
ممنون-.-

خونه و زنگي نداري تو(:

(:

(05-08-2014، 15:34)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپـم ^ـ^

ببخشید ._.
مدیـر ببخشید\/

هر طور رآحتی ..
باز فتوا داد
تو گفت گو اسپم ازاده
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، TurK WolF
(05-08-2014، 15:40)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرلله رآبطه ی جنسی بآ مآشین O_o مردم کمبود دآرن O_O

تازه بعضیا شونم با دستگاهه خودپرداز خود ار*ایی میکننSleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2014، 15:41)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســَـلآم .. ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 48

سلآمــ

(:
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(05-08-2014، 15:41)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:36)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:34)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 15:33)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آواتارم خوبه یا قبلی
خب مسلما این قشنگه
بمیری که هیچ وقت آدم نمیشی
ببین یه گند خفنی صبح زدم حالم از خودم بهم میخوره
من آدم بشم تو تهنا می مونی 
چه گندی جون هدهد بگو
هووووووووووووی
قسم نخور
پ . خ رو چک کن

منبیخیال همه بیخیال پول
بیخیالپورشه سفید ، پیاده کول
بیخیالاون همه سی دی های مفت
بیریای قفل، لا به لای اون همه تیزی های خوف
بیخیالشر، بیخیال کفر، بیخیال شرح
بیخیالپُف ،بیخیال در بسته، بیخیال جفت
به بعضیـــــــا باســــ گفت: عزیزم

توکه به یکی دست میدی

به یکی پا

به یکی هم دل

کلا  کارت اهداء عضو داری

هــــــــع

(05-08-2014، 15:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون-.-

خونه و زنگي نداري تو(:

(:

اسپـم ^ـ^

ببخشید ._.
مدیـر ببخشید\/

هر طور رآحتی ..
باز فتوا داد
تو گفت گو اسپم ازاده

فتوا چیــه؟ ._.

پس ایــن چیـه~~~>

1- ارسال هاے هرگونه شڪلڪ خالے و عارے از نوشته بر خلاف قوانین است ..ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 1

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 88 مهمان