امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

:ggr::ggr::ggr::ggr::ggr::ggr:
(05-08-2014، 12:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 12:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم-_-!
اخم منو جذابتر میکنع:v

-_- شبیه مستر *ـن میشی :|

هیهیه ایندفعه من اول شُدم دوستان این نسخه مقدس اصد تا صفحه 300 میره این گفتگو من بهتون قول میدم DDDD: .. !

:|

خودتی
میس *ن:|
ایسان مقدس :ggr::ggr:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، Mïņ̃†êR ، † αƖιєη † ، الیکا0
آگهی
(05-08-2014، 12:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 12:12)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بی شعورید

اخطار نیدم یوهاهاها:29dz:
انقدر حال می ده این کار 
من همینو دوست داشتم بشنوم25r30
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، الیکا0
ﻣﺤﺒﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺑﺸﺎﺭ ﺑﯿﺎﻣﻮﺯ ﮐﻪ ﺧﻮﺩ ﺳﻘﻮﻁ ﮐﺮﺩ
ﺍﻣﺎ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺣﺎﻻ ﺍﻣﺎ ﺷﻮ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ !!!
ﻭﻟﻲ ﺗﻮ ﺣﺎﻻ ﺑﯿﺎﻣﻮﺯ ﮐﺎﺭﯾﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ

میدونم خیلی با مزه هستم نیازی به گفتن نیست Big Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، TurK WolF ، ×ThundeRBolT× ، ◄Iяαи► ، الیکا0
از هر رنگی سپاس  میخوام :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2291540#pid2291540
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 6
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، الیکا0
سلام به همگي
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=102909

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Snow-Girl ، الیکا0
(05-08-2014، 12:14)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^ .. !
http://s5.picofile.com/file/8118769484/397553_1383497645228324_613321336_n.jpg
شیوا این شخصه مورد علاقه هادی اصد .. !
شخصه آواتاراشم هَ .. !
http://s5.picofile.com/file/8118100184/%D9%82%D9%81%D8%BA%D8%B9.jpg
:» .. !

جوجه 14 ساله بد دارم براشون بزار برگردمBig Grin:cool:
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، الیکا0
(05-08-2014، 12:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 12:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 12:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 12:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه حلال کنید بدرودkaffe2

>ـــ<

-__-

._.
خدآفسـ ـ

(05-08-2014، 12:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی اگه بدونی پسره چه شکلیه ..

خوشچلــه؟ ._.*

خیلی):

دوسـش دآری .. ؟
._.
بی فایدس از من بزرگتره):
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، الیکا0
(05-08-2014، 12:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتی
میس *ن:|
ایسان مقدس :ggr::ggr:

:| ! تویی ..

ممنان ._. ! :|

اون آواتار قبلی که رو آواتارم بود رو دیدی ؟ :|

میدونی اون کی بود ؟ :|

فاطی میدونه اون کی بود :|

اون من بودم مگه نه فاطی ؟ ._.

خیلی زشت بود میدونم ._. :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 6
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، الیکا0
http://s1.picofile.com/file/7782349244/Emran_Koja_Miri.mp3.html
کسی از این وبلاگ من خوش نمی اد
از دیروز تا حالا یه نفر هم دوش کلیک نکرده
 سپاس شده توسط الیکا0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان