امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(05-08-2014، 11:48)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:46)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سر اون موضوعی ک بود بهت گفتم
هنوز ناراحته crying
ازدلش در میارم:|
گریه نکن|/

مرسی Sad
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، TurK WolF
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعی خدا ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(05-08-2014، 11:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:43)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی مهی عجقی تو خوبی ..

من خوبمـ ـ (:
دلم برآت تنگ شده بود ._.

منم هم واسه تو هم واسه یه پسر والیبالیست اسکل ..*

اِع اون(:

چــرآ .. ؟
نیومـده کلآس؟ ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
سلام (: ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-08-2014، 11:49)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:48)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوراااااااااااااااا اتو مسابقه ی بهترین آواتار  نفر اول شدم ^ ـــــــــــــــــــــ ^
راستی سلام ◔̯◔

مبــآرکه ^ــ^
شیرینی بــده (.. #)----Y

خوبی؟(:

باشه عزیزم بعد از ظهر همه مهمون من
به صرف قهوه و شیرینی !!
عالیَم تو چطوری؟؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
hi all
سلام بر همه
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ~Mahnaz~
(05-08-2014، 11:49)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:46)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان یه چارتا اواتار زین و لویی و اینا چیزا به فاطی بده
فاطی تو هم امضاتو عوض کن-_-

(05-08-2014، 11:43)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
AllEn ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
BlAcK hAt ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
DJ✘ Mona ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
NICKOLAS ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SooKooT ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~RÕK$ÀÑÂ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیرحسین@ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روناز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهرشاد007 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کسی ک خیلی تنهاس ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆★ super star★☆ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA 2 کاربر پنهان

یاجدا چ شلوغConfusedConfusedConfused

نصفشون هویجن:|
هویجا بیاین بیرون:|
هویجا برن بیرون یا بیاین بیرون!! :/
فرقی نمیکنه:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 192
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(05-08-2014، 11:52)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:49)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:48)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوراااااااااااااااا اتو مسابقه ی بهترین آواتار  نفر اول شدم ^ ـــــــــــــــــــــ ^
راستی سلام ◔̯◔

مبــآرکه ^ــ^
شیرینی بــده (.. #)----Y

خوبی؟(:

باشه عزیزم بعد از ظهر همه مهمون من
به صرف قهوه و شیرینی !!
عالیَم تو چطوری؟؟

قهوه دوس دآرمــ ^ـ^
منم خوبم^ـ^

چــه خبرآ .. ؟
(:
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، CTG
(05-08-2014، 11:51)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:48)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 11:46)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سر اون موضوعی ک بود بهت گفتم
هنوز ناراحته crying
ازدلش در میارم:|
گریه نکن|/

مرسی Sad
نآرآحت نبآش حـالا
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 192
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ✔✘ζoΘdY✘✔
(05-08-2014، 11:51)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی خدا ._.

هی هی هی روانی تو عشق منی هی هی هی روانی تو عشق منی دردسر ساز دوست داشتنی هیییی روانی تو عشق منی ._. !

آهنگه رو شنیدی ؟ ..

برو دانلودش کن :>

آهنگ عشق احساسه از نمیدونم کی :|

فک کنم بنیامین باشه ..

گفتم دیگه ناراحت نباش .-.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 192
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان