امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 23:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشت ارشاد هستم مدارک لطفا این خانوما کین اینجاkaffe2

اوه ._.

من داشتم از اینجا رد میشدم این آقاهه بهم گفت بیا با من برقص .. اون آقاهه که اسمش نیکلولاسِ :|

عه عه عه
دو..دو..دروغ میگه
اغا من قصدم خیر
|:
همه اینجا میدونن من تسبیح از دستم کنار نمیره:|
برو اونور خانوم
-_-
استغفرالله-_-

برو دیگه نگام نکن عاشقونه صدام نکن دروغگو دروغگوஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151

(04-08-2014، 23:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن شیوآ الـآن بـآید بیـآد >~<

._.*

میدونم خیلی دوسم دارین اومدمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151

من و دروغ?:|
اینا همه شاهد!
اغا من به ایسان پیشنهاد رقص دادم?:|من اصن به این خانوم نظر دار?
الله و اکبر-_-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
بده سارا^_^*

چقد گشت ارشاد با بالرينا خوبه*^______^*
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(04-08-2014، 23:53)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا این شادیارو از من نگیر»»»»»»»»»

نقل قول: گپ 
به: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$

خانم مدیر اگه بازم بهت پ خ
بدم تنبیه ام نمیکنی؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151

تو بــرو بـه تنبیهت برس >ـ<

._.**
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آغا چرا هیشکی به من سپاس نمیده .__.

من هر وخت میام گفتگو احساس میکنم اضافی ام   ) :
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Y.a.S.a.M.i.N ، βΑllεяiηΑ♡
(04-08-2014، 23:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از تیکه اخرش خوشم میاد:/\
من هنوزم گوش میکنم:|
وختی خیلی خوشحالمBig Grin

اینم گوش میدادی?
مستمو و مستم
جردن و بستم
تو فاز درسم
ازم میترسن
حالا بالای بالا
??:|

خخ من نشده خیلی خوشحال باشم :|

تو فاز دنسم نه درس :|

نه چرا راستی دوبار میگه :|

تیکه اول میگه دنس .. تیکه دوم میگه درس ._. !

آره گوش دادم :|

معراج ما هروقت بهش میگم مجلسو گرم کن اینو میخونه :|||

(04-08-2014، 23:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو دیگه نگام نکن عاشقونه صدام نکن دروغگو دروغگوஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151

:| !

شیوا تو هم ؟ ._.

آقا این خودیه .. ._.

نقل قول: وآلـآ .. ._.
ببینین من مقنعــه دآرمـ.
آیسـآنم هد زده ._.

از چیزی که متنفرم :|

میشه من مقنعه تو هد ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
یوهاهاها»»»»»»

سپاس شده 31000 بار در 12144 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
(04-08-2014، 23:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

من داشتم از اینجا رد میشدم این آقاهه بهم گفت بیا با من برقص .. اون آقاهه که اسمش نیکلولاسِ :|

عه عه عه
دو..دو..دروغ میگه
اغا من قصدم خیر
|:
همه اینجا میدونن من تسبیح از دستم کنار نمیره:|
برو اونور خانوم
-_-
استغفرالله-_-

(04-08-2014، 23:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن شیوآ الـآن بـآید بیـآد >~<

._.*

میدونم خیلی دوسم دارین اومدمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151

اینا همه شاهد!
الله و اکبر-_-

سرکــآر ایـن آقآهه بـه من چشمک زد :|||

._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-08-2014، 23:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

منم دآشتم بـآ آیسـآن رد میشدم ایــن آقـآهه که اسمش آیدینه بم گفت بیــآ برسنومت:|||

وآلـآ به خدا .__.
من قصدم خير بود به جونه خودم خواهر:| :| گفتم تو مسير شمارو هم برسونيم :|

دوروق میگــه :|

._.*
باشه من دروغ گو ):
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-08-2014، 23:55)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آغا چرا هیشکی به من سپاس نمیده .__.

من هر وخت میام گفتگو احساس میکنم اضافی ام   ) :

آخییی ._.

خوبی ؟ ._.

(04-08-2014، 23:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا همه شاهد!
الله و اکبر-_-

مرگ بر آمریکا :|

صلوات :|

تکبیر :|

الله و اکبر الله و اکبر .. :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 151
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
(04-08-2014، 23:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از تیکه اخرش خوشم میاد:/\
من هنوزم گوش میکنم:|
وختی خیلی خوشحالمBig Grin

اینم گوش میدادی?
مستمو و مستم
جردن و بستم
تو فاز درسم
ازم میترسن
حالا بالای بالا
??:|

خخ من نشده خیلی خوشحال باشم :|

تو فاز دنسم نه درس :|

نه چرا راستی دوبار میگه :|

تیکه اول میگه دنس .. تیکه دوم میگه درس ._. !

آره گوش دادم :|

معراج ما هروقت بهش میگم مجلسو گرم کن اینو میخونه :|||

:| !

شیوا تو هم ؟ ._.

آقا این خودیه .. ._.

نقل قول: وآلـآ .. ._.
ببینین من مقنعــه دآرمـ.
آیسـآنم هد زده ._.

از چیزی که متنفرم :|

میشه من مقنعه تو هد ؟ :|

منم از مقنــعه بدم میـآد._.
اصن من مقنعـه تو چــآدر ._و
:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان