امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشت ارشاد هستم مدارک لطفا این خانوما کین اینجاkaffe2

اوه ._.

من داشتم از اینجا رد میشدم این آقاهه بهم گفت بیا با من برقص .. اون آقاهه که اسمش نیکلولاسِ :|

منم دآشتم بـآ آیسـآن رد میشدم ایــن آقـآهه که اسمش آیدینه بم گفت بیــآ برسنومت:|||

وآلـآ به خدا .__.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
آگهی
(04-08-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

من داشتم از اینجا رد میشدم این آقاهه بهم گفت بیا با من برقص .. اون آقاهه که اسمش نیکلولاسِ :|

عه عه عه
دو..دو..دروغ میگه
اغا من قصدم خیر
|:
همه اینجا میدونن من تسبیح از دستم کنار نمیره:|
برو اونور خانوم
-_-
استغفرالله-_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Y.a.S.a.M.i.N
(04-08-2014، 23:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میشه گوش ندم?0__0
خوابم میاد باز داره صدا میاد
خوابم میاد یکی با ما راه بیاد
خوابم میاد
باز داره تک میزنه اخه من دلم واسه دیدن تو لک میزنه
وای اگه بر دارم هی میخواد تاصبح فک بزنهBig Grin
ایسان من و تو جفنگیات گوش میکردیم:|

حالا قِرَم میاد .. بگو که دی جی بیاد .. Big Grin :||||

عاشق این آهنگم من ینی آ ^_^

مثل سگ خوابم میاد .. نمیدونم چی چی خونم تیپ بد بَگه چیه ؟ :| بهم میاد .. منو بیدارم نکن دلت میاد ؟ دیگه خوابم نمیبره چرا تایمم نمیگذره علیرضازِ که در فرازه وقتی آوازه فازم نمره ی بیست پروازه میخوای از پیشم راه بازه

میدونم جدی نی خوب نازه .. بیدارم اما خواب نازه خواب نازه خواب نازههههههه >_< :|

این تیکه آخرش چشاشو درشت میکنه :|

من الان هم .. اگه باشه گوش میکنم ._. ولی شرایط نی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 149
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
چرا مردم ريختن تو خيابون؟:| جشني چيزيه؟:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-08-2014، 23:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا من یه خاطره دارم شیوا رفت میگم Angel

دارم دارم
شیوا خوابت نمیاد?:/\
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-08-2014، 23:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا من یه خاطره دارم شیوا رفت میگم Angel

من تا صب اینجامஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 149
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Ƒαкє ѕмιƖє
شیوا بیا

این عکس ننم
این عکس شوهر ننم
این رضایت زنم
این رضایت شوهر ننم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N
ایــن شیوآ الـآن بـآید بیـآد >~<

._.*
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(04-08-2014، 23:47)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:44)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:40)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبره گزارش دادنkaffe2

الان میخوای اعمال قانون کنی؟؟؟ : )

Angelجناب سرکار اینا هم کلاسیامن به جان شما : )

._.
رآست میگــه .. بـآ هم کلآسـ قرآن میریم ._.
بخون سوره حمدو کــه بهت یـآد دآدم :||

._____.*

یه راهنمایی کن اولش چی بود؟؟؟

ای خدا :|

(04-08-2014، 23:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:46)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا من بی گناهم ._.

راست میگه ایشون راننده آژانسمون بودBig Grin

الان برام سوال شده لایک نمیدید چرا اصولا من لایک میزنم بقیه نمیزنن برنمیگردهkaffe2

من که میزنمShy .__.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 149
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
(04-08-2014، 23:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه عه
دو..دو..دروغ میگه
اغا من قصدم خیر
|:
همه اینجا میدونن من تسبیح از دستم کنار نمیره:|
برو اونور خانوم
-_-
استغفرالله-_-

اِوا خودت شروع کردی .. میزنی زیرش ؟ :|

چرا دروغگو :|

مهناز راست میگه .. این دوتا مزاحم شدن ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 149
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان