امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

شیوا من بی گناهم ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 147
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(04-08-2014، 23:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدم کدوم آهنگ رو میگید

میترسم قل قلی از دست بره
میترسم قل قلی از دست دست دست دست دست دست...Big Grin

ایول علی:/\
با این اهنگ میریختیم تو خیابونا بعد صدا تا اخر یکی مینشست صندوق عقب
تو خیابون یه دفعه در صندوق باز میکرد جیغ میزد ملت دوتا پا داشتن دوتا پا دیگه قرض میگرفتن در میرفتن:|
چه دورانی بود:/\
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Jack Daniel'ѕ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-08-2014، 23:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:39)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همسرم رآ دوست میدآرم ^____^
نه خیلی دوست میدآرم

اینا رو تو پ.خ بگو
اینجا نگو وگرنه........
وگرنه چی؟؟:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~Mahnaz~
(04-08-2014، 23:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:39){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:37){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2291245 dateline=1407184471]
(04-08-2014، 23:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| خب الان اين بحث ميخواد تا كجا پيش بره؟ :|

:|||||||

از اول شروع میکنیم:|

سلآمـ. من مهنـآزاصدم (..  #)
خب منم ايدينم 16 مشهد :|

منم مهنـآزم 14 مشهـد :|
كجاي مشهد ميشينين؟

بـآ هنر .. شمــآ چی؟ ._.
[/quote]
ما لادن :| باهنر نميدونم كجاست :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
اوه اوه شیوا اومد

یاران که غریبانند
یاران که غریبانند
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-08-2014، 23:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:40)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبره گزارش دادنkaffe2

الان میخوای اعمال قانون کنی؟؟؟ : )

گشت ارشاد هستم مدارک لطفا این خانوما کین اینجاkaffe2

اوآ خــآک به سرم نکنیــن تورو خدآ .. ._.

ایــن آقآیون تو تآکسی بـآ مآ بودن بـه مـآ چه :||

._.

(04-08-2014، 23:43){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:39){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:37){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2291245 dateline=1407184471]
(04-08-2014، 23:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||||

از اول شروع میکنیم:|

سلآمـ. من مهنـآزاصدم (..  #)
خب منم ايدينم 16 مشهد :|

منم مهنـآزم 14 مشهـد :|
كجاي مشهد ميشينين؟

بـآ هنر .. شمــآ چی؟ ._.
ما لادن :| باهنر نميدونم كجاست :|
[/quote]

رآستشو بخوآی منم نمیدونم لــآدن کجـآست :||
._.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Mïņ̃†êR
(04-08-2014، 23:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r3025r3025r30

واقعن ممنونم که اهمیت دادی ب حرفم .. ._.

واقعن برای شما ها هم متاسفم که اهمیت ندادین ._. :|

(04-08-2014، 23:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا stand by من پایم
تو نزدیکمی ینی همسایم
وخت ی با تو ام عزیزم!: /\
چرته این اهنگ
بریم
دس دس اشکین دو صفر نود و هشت
دس دس مهدی
چی چی چی هم هس
قر بده ای قل قلی قر بده ای قل قلی
گرد و تپل و نازی با دل من نکن بازی خیلی زبون درازی چرا با من نمیسازی!
میترسم یهو یکی تو رو کف کف کف بره
میترسم قل قلی از دس دس دس بره
اگه بدزدنت میمیرم من تو رو پس میگیرمBig Grin

:| !

حالا قر قر قر قر قلقلی ... صبح تا شب کجا میری .. با مدل موی فرفری .. با لباسِ هع مارک بر برییی .. بابا قل و قل و قل قلقلیی ..

من فک میکردم فقد من اشکین 0098 گوش میدم :|

آهنگ خوابم میادشو شنیدی ؟ ..

میخوام ی اعترافی کنم :|

اولین کسی که توی عرصه موسیقی عاشقش شدم اشکین 0098 بود .. اونم بخاطر شعراش :|

بعد که توی کلیپ خوابم میاد موهاشو کوتاه کرد عاشقش شدم :|

ینی اونجا قیافش دوست داشتنی شده بود ._.

:|

مگه میشه گوش ندم?0__0
خوابم میاد باز داره صدا میاد
خوابم میاد یکی با ما راه بیاد
خوابم میاد
باز داره تک میزنه اخه من دلم واسه دیدن تو لک میزنه
وای اگه بر دارم هی میخواد تاصبح فک بزنهBig Grin
ایسان من و تو جفنگیات گوش میکردیم:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-08-2014، 23:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:40)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبره گزارش دادنkaffe2

الان میخوای اعمال قانون کنی؟؟؟ : )

گشت ارشاد هستم مدارک لطفا این خانوما کین اینجاkaffe2

Angelجناب سرکار اینا هم کلاسیامن به جان شما : )
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 147
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
برا فاطی ^______^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 147
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-08-2014، 23:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدم کدوم آهنگ رو میگید

میترسم قل قلی از دست بره
میترسم قل قلی از دست دست دست دست دست دست...Big Grin

دست میزنم گرد و تپلی .. دل منو بردی نمیدونم چی چی همه با هم سوتای بل بلی ..

سوت سوت .. سوت سوت میخون رضا .. علیرضاز .. بده من اون تلتو این ور و اون ور دلتو :||||

خودتو و مختو که خوردم بعد میگی که چه گـ**ـی خوردم .. بده اون میکرفونو دست علیشمس تپلی موی فوکولی :|

تو گلی .. یادت میرهب من دادی قولی بمونی پیش نمیدونم چیچی میو کنی بگی که من مال علیشم بوس بده بیا پیشم بقیشو هم بلد نیستم :|

لی لی لی ^_^ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 147
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان