04-08-2014، 23:06
(04-08-2014، 22:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کجام بی حاله ؟ از پشت مانیتور اظهار نظر میکنی -_-
(04-08-2014، 22:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(04-08-2014، 22:55){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برگشتم .. نمیخوام ک برم :|
(04-08-2014، 22:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.كجا به سلامتي (:
(04-08-2014، 22:49){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواظب باش لب دريا سگ ولگرد زياده :|
كجا بودي اين چندوقت :|
سفــر ! :|
اصفهون .. نصف جهون ._.
منم اصفان بودم.اون زمان كه زاينده رود پر اب بود ):
چرا انقدر بي حالي الان؟:|
(04-08-2014، 22:58)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو مايه ننگ بشريتي :|
(04-08-2014، 22:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2014، 22:52)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:| تو اصلا به جمله ي بالام دقت كردي؟:| ميگم وانتيه اهنگ شاهين رو پخشش كرد:|چه ربطي به سي دي داره؟:|
(04-08-2014، 22:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سی دی شاهین و:|
چي ميخريدم؟:|
من فکر کردم میگی گذاشته بود بفروشه:||||||||||||||||||||||||||||||
من رفتم خاک رود زاینده رودُ لمس کردم و اومدم .. هعی .. فک کن چن سال پیش میگفتی این رود قراره خشک بشه کی باورش میشد ؟ هیشکی ._.