امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 22:53)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا سفت تر D:

-_-"

برو اون گه خوریتو تو پ خ توجیه کن تو -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(04-08-2014، 22:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:52)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان با رضا چیکار کردی ؟!؟!؟

|:

من کاریش نکردم ..

(04-08-2014، 22:52)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان لنزو كلاه گيستو بزار بيا برقصيم|||:

آ .. بیا اومدم ..

خو .. ب من افتخار میدین بانو ؟ ._.

پس چرا قاطی کرده !

لیست دوستارو حذف کرده

تو هم اونو از لیست دوستات حذف کردی ....

حرفتون شده ؟؟؟؟
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(04-08-2014، 22:53)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*yasna* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ensi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~RÕK$ÀÑÂ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الیکا0 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حج آقا جلال ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥♥nafas♥♥ 7 کاربر پنهان

سلام
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
(04-08-2014، 22:55){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:49){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تک و تنها .. لب دریا ._.*
مواظب باش لب دريا سگ ولگرد زياده :| 
كجا بودي اين چندوقت :|

سفــر ! :|
كجا به سلامتي (:
برگشتم .. نمیخوام ک برم :|

اصفهون .. نصف جهون ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، βΑllεяiηΑ♡
(04-08-2014، 22:52)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:46)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:43){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:38)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم:|
به رحمت الله و بركاته :|
امروز رفته بودم سي دي فروشي يك وانتي اهنگ هيچ شاهين رو گذاشته بود ((: ميخواستم برم بگم شرريم دادا شرريم ((:

خب میخریدی واسه ماهم میاوردی:|
دلم خواست ._.
چي ميخريدم؟:|
سی دی شاهین و:|
:| تو اصلا به جمله ي بالام دقت كردي؟:| ميگم وانتيه اهنگ شاهين رو پخشش كرد:|چه ربطي به سي دي داره؟:|
آيسان اينجوري آخه_-_¡

بيا نمايش بازي كنيم حوصلمون سر نره:||
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-08-2014، 22:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا قاطی کرده !

لیست دوستارو حذف کرده

حرفتون شده ؟؟؟؟

ینی مخ خودت قد نمیده ؟ ..

تموم شدِ همه چی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 134
 سپاس شده توسط S R U H ، | NEON DEMON | ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، βΑllεяiηΑ♡
(04-08-2014، 22:53)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:51)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:47)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف به زندگی!
یه بار عاشق شدم بعد یه هفته دختره بهم فحش داد بعد گفت اشتباه گرفتمت!
دلم بدجور گرفته ک*رم کرد بی شرف!

اخی(ಥ﹏ಥ)
ConfusedConfusedConfused

بوسم میکنی شاید ارام تر بشم؟
:| يكي اينو از برق بكنه جانه من :|
(04-08-2014، 22:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:52)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:46)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:43){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به رحمت الله و بركاته :|
امروز رفته بودم سي دي فروشي يك وانتي اهنگ هيچ شاهين رو گذاشته بود ((: ميخواستم برم بگم شرريم دادا شرريم ((:

خب میخریدی واسه ماهم میاوردی:|
دلم خواست ._.
چي ميخريدم؟:|
سی دی شاهین و:|
:| تو اصلا به جمله ي بالام دقت كردي؟:| ميگم وانتيه اهنگ شاهين رو پخشش كرد:|چه ربطي به سي دي داره؟:|

من فکر کردم میگی گذاشته بود بفروشه:||||||||||||||||||||||||||||||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 134

(04-08-2014، 22:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:52)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان با رضا چیکار کردی ؟!؟!؟

|:

من کاریش نکردم ..

(04-08-2014، 22:52)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان لنزو كلاه گيستو بزار بيا برقصيم|||:

آ .. بیا اومدم ..

خو .. ب من افتخار میدین بانو ؟ ._.

پس چرا قاطی کرده !

لیست دوستارو حذف کرده

حرفتون شده ؟؟؟؟

یه سری چیزا جاش اینجا نیس سروش
بیخیال
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان