امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 21:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا مـن میترسم .-. ! ..

>ـ< ! ..

از چی کجا چی شدهSmile

قبلا یه چیزی میشد بام قر میکرد با یه دروغ درستش میکردم :| .. !

وّلی الان نمیشه بادوغ حلش کرد .. !

دیه فهمیدم خیلی خطرناکه ! ..

من ظورش از امیر این بود ~~> amir303 !? ..
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα
آگهی
چقد قسمته جدیده thief رو مخه:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 113

سپاس شده توسط Aiden Pearce
اغا لطفا شوونات اسلامی رو رعایت کنید
فقدم اهنگای استاد شجریان و استاد عباس نمیدونم چی ازاده:|
والسلام
وگرنه میگم گشت بیاد جمعتون کنه:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، Mïņ̃†êR ، ըoφsիīkα
(04-08-2014، 21:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل
ارشام
و سروش
سلام

عاشق نشو |:

وگرنه مثل من شاعر میشی !

چیه?
نکنه عاشق مهرزاد شدی?:v

اصلا عاشق نشدم دروغ گفتم |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ըoφsիīkα ، | NEON DEMON |
آيسان 
نميدونم
احساس كردم الان منو ميكشه
خوبه نميشناسه(..)*
هعي
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، | NEON DEMON |
(04-08-2014، 21:59)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا مـن میترسم .-. ! ..

>ـ< ! ..

از چی کجا چی شدهSmile

قبلا یه چیزی میشد بام قر میکرد با یه دروغ درستش میکردم :| .. !

وّلی الان نمیشه بادوغ حلش کرد .. !

دیه فهمیدم خیلی خطرناکه ! ..

من ظورش از امیر این بود ~~> amir303 !? ..

هیچ غلطی نمیتونه بکنه جوجه 14 سالهSmile

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(04-08-2014، 21:59)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـیر !؟ ..

پسرم ٰ آوآتـارت و عـوض کـــن >ـ< .. !
چرا ننه جونم؟ ._.
(04-08-2014، 21:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:51)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:45)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش اکوری پکوری خودم :>
خوبی؟
خوشی؟
سلامتی؟
پاستیل خوردی؟ ._.
به داداشت دست بده ( . .)---+

ن خوب نیستم
خوش ن نیستم
نچ
ن:|
دسم خستس
پا بدم!?:|
اه چرا؟ >_<
داری باز گریه میکنی خرس گنده؟ .-.

چگونه وختی دیگران غمیگنند
من بخندم-___-?:|
گریه?cry2
اصلا.__.
آخی داری گریه میکنی که >_<

اشک شوقه داوش(((:
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ×ThundeRBolT×
شروع کنیم ؟

چراقا خاموش

3
2
1
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON |
(04-08-2014، 22:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا لطفا شوونات اسلامی رو رعایت کنید
فقدم اهنگای استاد شجریان و استاد عباس نمیدونم چی ازاده:|
والسلام
وگرنه میگم گشت بیاد جمعتون کنه:|

شاهین نجفی
پارتی سیاسی Big Grin
علی همین الان پارتیو شروع کن

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
بهم گفته بود که .. خودمو شاد نشون بدم که اون یارو نفهمه من شیکست خوردم و از رفتنش ناراحتم .. !

میخوام شاد خودمو نشون بدم ..

خو ..

اگه اهورا میخواد گشت ارشاد رو خبر کنه من شاد نباشم آ ._. ؟!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 113
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان