امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 21:56)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا پارتیو شروع کنم؟
بابا قر تو کمرم خشک شد از ظهر تا حالا :|

جع جع جع جع جفر
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 112
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
آگهی
(04-08-2014، 21:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل
ارشام
و سروش
سلام

عاشق نشو |:

وگرنه مثل من شاعر میشی !

چیه?
نکنه عاشق مهرزاد شدی?:v
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، S R U H ، ըoφsիīkα
(04-08-2014، 21:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم:v

والا
اصن دارم میترکم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشام دوباره بگیریم یا بعدازظهر گرفتیم بسته ؟
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON |
دانته<3<3<3<3؟؟؟؟؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، | NEON DEMON |
(04-08-2014، 21:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم:v

همین جآ  همین جآ !!:V
(04-08-2014، 21:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـیر !؟ ..

پسرم ٰ آوآتـارت و عـوض کـــن >ـ< .. !
چرا ننه جونم؟ ._.
(04-08-2014، 21:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:51)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:45)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش اکوری پکوری خودم :>
خوبی؟
خوشی؟
سلامتی؟
پاستیل خوردی؟ ._.
به داداشت دست بده ( . .)---+

ن خوب نیستم
خوش ن نیستم
نچ
ن:|
دسم خستس
پا بدم!?:|
اه چرا؟ >_<
داری باز گریه میکنی خرس گنده؟ .-.

چگونه وختی دیگران غمیگنند
من بخندم-___-?:|
گریه?cry2
اصلا.__.
آخی داری گریه میکنی که >_<
شیوا میخوای خودکشی کنی؟!._.
چ جوری؟!._.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(04-08-2014، 21:58)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:54)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:52)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا شب پارتیه ها چرا عزا گرفتین ؟

اینجا گود بای پارتی جعفره اینجا گود بای پارتی جعفره  اینجا گود بای پارتی جعفره اینجا گود بای پارتی جعفره جعفره جعفره
سلام دانتهBig Grin

سلام علیکم برادر اهورا (:

عاشق دانته ام Tongue
چقدم پسره خوبیه:|

مخصوصا 5 Tongue
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
نقل قول: تو ... خوردی بشین سرخونه زندگیت (. . )
با هم بریم بیرون بچرخیم شاد شی T_T
بیا بریمcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان