امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

به به جمع دوستان جمعه
یاسمین
علی ٢
اون بزغاله آرشام
اهورا
امیرحسین
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
(04-08-2014، 21:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:52)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا شب پارتیه ها چرا عزا گرفتین ؟

اینجا گود بای پارتی جعفره اینجا گود بای پارتی جعفره  اینجا گود بای پارتی جعفره اینجا گود بای پارتی جعفره جعفره جعفره
سلام دانتهBig Grin

سلام علیکم برادر اهورا (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 110

سپاس شده توسط Aiden Pearce
(04-08-2014، 21:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیش شماره رایتل چنده؟؟ .ـ.
0921
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα
شیوا مـن میترسم .-. ! ..

>ـ< ! ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR ، | NEON DEMON |
(04-08-2014، 21:51)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:50)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 21:48)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسآنا ؟؟ - ــــــــــــــــــــــــــــ -
جونم V:
دلم تنگ شد وا3ت
بی معرفت شدی
من؟0_0
باور کن من الان ت یه پیج دیگم ب خاطر همین نمیحرفم._.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON |
(04-08-2014، 21:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل
ارشام
و سروش
سلام

بــه ایــن سپــآس بدیــد :v
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(04-08-2014، 21:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به جمع دوستان جمعه
یاسمین
علی ٢
آرشام
اهورا
امیرحسین

تو علی 2 هستی Tongue
من یه ذره دیگه می رم 
antutu داری ؟ 
برو توی این پست و نظر بده البته توضیحات رو بخون الکی حرف نزنیا Tongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=151914
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON |
(04-08-2014، 21:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا مـن میترسم .-. ! ..

>ـ< ! ..

از چی کجا چی شدهSmile
Channel
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
آقا پارتیو شروع کنم؟
بابا قر تو کمرم خشک شد از ظهر تا حالا :|

شيوا تو مهمي اون آخري

من گم شم بهتره||:
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان